Hur fungerar bröstförstärkningskrämmer?

 

Ingredienser

De flesta bröstförstärkningskrämer innehåller fytoöstrogener, växtmolekyler vars struktur efterliknar hormonets östrogen. Det är denna struktur som enligt tillverkarna av dessa krämer varnar hjärnan för att producera mer östrogen. I sin tur stimulerar frisättningen av östrogen brösttillväxt. De specifika ingredienserna i dessa krämer innefattar vanligtvis vild yam, fenegreek, rödklöverbjörnrot och pueraria mirifica. Andra ingredienser inkluderar kollagen, en hårfastare och toner, och E-vitamin som släpper ut huden.

Tillämpning

Bröstkrämer appliceras direkt på bröstet med händerna. Många bröstkrämer ger användarna möjlighet att massera krämen på bröstet, eftersom du skulle applicera lotioner. De flesta kvinnor applicerar bröstkrämer en gång om dagen, i ca 5 minuter. När kräman appliceras, stimulerar fytoöstrogenerna förmodligen mer blodflöde till brösten, vilket får dem att förstora. Det är under appliceringen att fytoöstrogena förmodligen tränger in i bröstvävnaden och 'lurar' hjärnan i att odla brösten. Några bröstkrämer har ett oralt örttillskott som används i kombination med grädden, för de mest effektiva resultaten.

Kontrovers

Inte alla är övertygade om att brösttillskottskrämer ger sina löften. Bröstkrämer har en lika stor andel testinstrument och detektorer. Det finns också pågående frågor om säkerheten hos dessa krämer, med sin långa lista över växtbaserade ingredienser. Ingen bröstkräm har nöjt alla kunder. Det är också anmärkningsvärt att bröstförstoring kan orsakas av naturliga faktorer, såsom viktökning och menstruationscykeln. Därför är det troligt att vissa nöjda kunder kan ha förvirrat effekterna av dessa naturliga faktorer med effekterna av bröstkrämer.