Hur man applicerar smink i enkla steg

 

1. Rengör din hud och använd sedan sminkbomull som bedövats med toner (eller vatten) för att rengöra huden igen innan stiftet tillämpas.
Detta steg är det viktigaste innan du använder smink .Det kan göra huden ren och hålla sminken längre.

2.

Applicera en concealer som är en nyans lättare än din foundation.Dot den över eventuella fläckar eller under -Eye cirklar och blanda med fingertopparna eller en sminksvamp. Välj fundament som matchar din hudton exakt. Applicera den i prickar över den centrala delen av ditt ansikte, blanda det med en sminksvamp eller fingertopparna tills det täcker hela ansiktet. Använd ett löst eller pressat pulver för att hålla foundation och concealer på längre tid.

3.

Gör dina ögonbryn nästa. Använd pulveriserad ögonbrynskugga på pannor istället för penna, vilket ofta kan se onaturligt ut. Applicera den med en hård, sned borste.

4.

Applicera eyeliner. Applicera snygga ögon är också mycket viktigt. För det mesta applicerar jag bara grund och eyeliner när jag går ut.
Använd en tårta eyeliner med en fuktig, tunn borste eller en eyeliner penna och linja nedre locket under piskarna. Linjera endast de yttre två tredjedelarna av det nedre locket, eller hela vägen över om du försöker att få ett mörkare utseende. Linje hela vägen över övre locket (strax ovanför
lash line och så nära valpen som möjligt) eller starta linjen där dina ögonfransar börjar.

5.

Välj tre färger med ögonskugga (liknande färg): ljus, medium och mörk. Använd mörkret bara för att linja på övre ögonlocket, i en ganska tunn linje längs övre fransarna. Använd mellanslitan för veck och den ljusaste nyansen för området under ögonbrynet.

6.

Applicera mascara på övre och nedre fransar.

7. Applicera rodna på dina kinder där du än vill. Välj färg som matchar din hud.
Välj en läppstift färg som passar din hudton och det är perfekt för dagens utseende.

8.

Om du vill veta mer klickar du på 'Resurser' nedan.

/ p> Det är verkligen viktigt att applicera smink ordentligt, alla tjejer vill alltid se sig attraktiva. Men de flesta tjejer kan fortfarande inte använda smink. Nu behöver du bara följa stegen: