Hur man får en Hickey

 

1.

Återgå favoriten. Det enklaste sättet att låta din pojkvän veta att du uppskattar en hickey är att ge honom en själv. Var noga med att plantera en på en mycket synlig plats och beundra ditt handarbete när du är klar. Han vet att du är O.K. med dem och kommer mycket mer sannolikt att ge dig en egen inom en snar framtid.

2.

Berätta för henne vad du vill. Om du vill få en hickey måste du vara vokal. Berätta för henne att du älskar det när hon suger på nacken, och du önskar att hon skulle göra det oftare. Sedan nästa gång du går ut, vägleda henne till den perfekta platsen och låt henne göra sin magi.

3.

Gör honom avundsjuk. Om du vill få en hickey , måste du ge honom en bra anledning att markera sitt territorium När han går in i ett rum, börja flörta med en annan kille. Berätta för honom hur kul du tycker att Jimmy är och att du tror att han kan ha en förälskelse på dig. t gå överbord, men ge honom tillräckligt med anledning att tvivla på hans stående med dig.

4.

Gå på det varmt och tungt. För att få en hickey måste du fångad i ögonblicket. Så, nästa gång du börjar lura dig, tror du, gör bara. Om du blir lite festig, desto bättre, eftersom chansen att du får en hickey är mycket högre när dina försvar är nere.

5.

Beundra andras hickey. När du ser en annan tjej med en hickey, peka ut det på din pojkvän. Gör en kommentar om hur du tycker att det är sött att ha ett märke av kärlek så hela dagen, berätta för honom, det är som en tatuering som visar att du är tagen. Du borde få en hickey samma dag.

Det är ganska lätt att ge en hickey, men att få en hickey tar lite mer skicklighet. Du måste vara på rätt ställe vid rätt tidpunkt och veta hur man får vad du vill. Din partner kan vara tveksam att ge du är en hickey först, men så länge du håller din mark ska du inte ha något problem att få en hickey.