Hur man formar ansikte - Förbättra formen av ett brett ansikte med ansiktsövningar och smink

 

1.

* Analysera ditt ansikte i spegeln *

För att göra de förändringar i ditt ansikte du vill göra måste du noggrant bedöma dess struktur. Tryck på ditt ansikte när du gör 'ansikten' i spegeln så att du kan känna hur dina muskler fungerar. Det finns nästan hundra muskler i ansiktet; de flesta av oss är sällan medvetna om dem. Läs om grundläggande ansiktsanatomi så att du bättre kan förstå hur musklerna i ditt ansikte påverkar utseendet.

2.

* Lär dig om ansiktsövningar *
< br /> En snabb sökning efter 'ansiktsövning' tekniker eller 'ansiktsövningar' avslöjar några av de grundläggande teknikerna för att förbättra ansiktets form. Carole Maggio, författare till Facercise, är en långtidslärare för dessa metoder.

Hon och andra inkluderar sätt att 'maximera' ansiktet och göra det smalare. Ett av sätten är att fokusera på buccinator muskeln. Tekniken är en kombination av fysiska rörelser och visualisering.

3.

* Applicera foundation makeup på sidans (yttre) del av ditt ansikte *

När du försiktigt appliceras på sidan av ditt ansikte kommer smink i en nyans som är (något!) Mörkare än din naturliga färg att skapa en illusion av ett smalare ansikte. Var försiktig så att du inte lämnar en uppenbar avgränsning mellan den mörkare färgen och din hud - BLAND bra.

Två billigt sätt att förbättra ansiktets form inbegriper ansiktsövningar och effektiv sminkbehandling. Här är vad du behöver lära dig för att göra ditt breda ansikte verkar smalare: