Hur man gör sig själv längre

 

1.

Behållning

Bra hållning ger många fysiska och psykiska fördelar. Det är en viktig komponent för återhälsning och höjdökning.

Bra hållning hjälper till att maximera din höjd inte bara på grund av den uppenbara orsaken att du sitter och står hög i stället för slashing och slumping, men för andra strukturella och fysiologiska skäl också.

Du kan korrigera hållning genom att se till att du alltid sitter med ryggen mot en stols stöd och är medveten om att du måste behålla en korrekt hållning alls

Bra stående hållning uppnås genom att luta sig mot en vägg. Håll huvudet, axelklingorna, skinkorna och klackarna i kontakt med väggen.

Samtidigt, Använd dina muskler för att dra tillbaka nacke, midja och knän för att minimera utrymmet mellan din kropp och väggen.

Det borde finnas bara små luckor. Denna övning kan hjälpa dig att rätta upp och ge intrycket att du ser längre ut än du faktiskt är.

2.

Utseende

Genom att organisera det visuella elementet smart s av kläder, deras design, din frisyr och till och med tillbehör kan du ändra hur din kropp uppfattas till det bättre och få dig att se längre

3.

Kläder

Akta dig för kläder med horisontella linjer. Bälten är horisontella, så se till att du tar bort dem från din garderob.

Undvik kläder med tartan eller kontrollerat mönster. Istället för att se långa, bära kläder med vertikala linjer eller stripning.

Välj vertikal detaljering:

tunna ränder,
synliga sömmar,
intressanta knappar,
kontrasterande band.
Vertikala linjer eller strippningar gör att en person blir tunnare, och när du är tunn ser du längre ut.

4.

Hårstil

Hår stil

Använd ditt hår på det sätt som får dig att se längre ut. En hårstil för dig ska vara tunn på sidorna och högre upp på toppen, vilket kan få dig att se ut så mycket som en tum längre. Har ingen bred frisyr.

5.

Skor

Använd plattform eller klackar som de säkert gör att du känner och ser längre ut. Hög stilettos är perfekta men inte alla kan bära dem.

Kvadratisk klackar och staplade glidbanor är bekvämare än stilettos någonsin var, så dra fördel.

6.

Färg

Välj en monokromatisk palett när du väljer kläder. En färgfamilj från topp till tå trycker ögat och hjärnan på att tänka 'lång och mager'.

Tips och varningar

  • längre
  • Om du är välsignad med rätt höjd är det bra för dig. Men många människor kan inte skryta att de är så långa som de skulle vilja. I vissa fall är det bara ett psykologiskt problem som en person anser sig vara för kort.

    Om det inte är ditt fall finns det några tekniker som kan hjälpa dig att se längre visuellt istället för att verkligen bli högre, det Det är möjligt, om än ganska komplicerat.

    Det finns bara några saker du bör tänka på när du vill se längre.