Hur man mäter en överrock

 

1.

Bestäm din standard kappstorlek. Om du har en kappstorlek 36, vill du ha en överrockstorlek 36. Överrockar är utformade för att passa över tunga tjocka lager av kläder och storlekarna ska monteras i enlighet därmed. Om du försöker på en kappa som har samma tagg Storlek som din vanliga kappstorlek, den ska passa. Om den inte gör en halvstorlek till en större storlek. Detta ska fungera.

2.

Kontrollera att den överrockstorlek du köper passar dig. Prova det på. Om det inte passar bekvämt, eller om du inte har tillräckligt med utrymme att flytta, vill du självklart ha den andra storleken.

3.

Mät dig själv om du kan Det verkar inte som att hitta en överrock som passar ordentligt och matchar din normala kappstorlek. Om du har en storlek 36 i midjan och en storlek 40 i axlarna, försök att bära en normal 38-storlek päls. Om ingen överrock överensstämmer med din normala pälsstorlek, kanske du har den felaktiga storleken.

4.

Bestäm vad du oftast bär under överdraget, oavsett om det är ditt kostym, vinterjacka, jacka eller bara dina vanliga gata kläder. Det kommer att göra skillnad i den storlek du behöver. Om du normalt bär garnkläder under en överrock, vill du ha en storlek som passar dig snyggt. Om du har på dig din kostym under den här pälsen, kan det vara lite tätt, men det kommer fortfarande att vara rätt storlek.

5.

Hitta ett diagram som beräknar överrockstorleken som du behöver. De flesta kartor baseras på din normala kappstorlek, din längd och de flesta gånger din vikt. Hitta din förväntade storlek och se om den överdragningen passar. Om överdraget inte passar, gå en storlek större eller mindre beroende på varför kappan inte sitter ordentligt. Visa ett överskottsstorleksdiagram i avsnittet Resurser.

En överrockstorlek, trots vad märket säger, kommer alltid att vara större än en normal kappstorlek. Om du till exempel har en kappa som är en storlek 32 och en överrock som också är en storlek 32, blir överdraget större (minst en storlek, till exempel en 34 storlek) för att kompensera för storleken av kostym. Alla borde veta hur man ordentligt storlekar en överrock.