Hur man rengör en Dooney u0026 Bourke Purse

 

1.

Torka av alla väderväskor med en fuktig vit trasa. Tvätta fläckar försiktigt med en mild tvål som elfenben och skölj såpen av med en ren fuktig trasa inom 2 minuter. Använd inte några krämer eller läderbehandlingsbalsam på alla väderväskor. De kan öppna läderens porer och förstöra väderbeständiga kvaliteter på väskan.

2.

Skruva cabriolet påsar rena med en fuktig vit trasa. Om det finns fläckar som inte kommer att bli rena, använd Ivory Soap-metoden som skisseras för signaturväskor. Undvik att använda läderrengöringsmedel eller krämer på det obehandlade Vacchetta läderet, eftersom de kan orsaka missfärgning.

3.

Var försiktig med signaturväskor. 100\% bomulls- och Vacchetta-läder är särskilt mottagliga för vattenfläckar. Prova att borsta dem så mycket som möjligt och använd Ivory Soap-metoden som beskrivs i steg 4 för att rengöra speciellt smutsiga fläckar .

4. Använd Ivory Soap-metoden. Fukta en bar av elfenbensåpe med natriumfritt seltervatten. Gnid en mjukborstad tandborste över barens yta till belägga borsten. Skrub smutsiga fläckar på din Dooney u0026 amp; Bourke väska väldigt försiktigt. Skölj tvålen med en vit trasa fuktad med seltzervatten. Torka handväskan snabbt med en ren vit handduk.

Tips och varningar

  • Flytande elfenben kan användas istället för bar tvål.Sänd handväskan till Dooney u0026 amp ; Bourke för rengöring och reparation. De kommer att ge den bästa möjliga behandlingen och skicka den tillbaka till dig för mycket mindre än kostnaden för en ny handväska (se Resurser nedan).
  • Vacchetta läder är bäst att stå ensam. Det mörkar naturligt över tid, och de flesta fläckarna kommer att smälta i så småningom.
  • Dooney u0026 amp; Bourkepåsar är högkvalitativa väskor för att motstå de flesta fläckarna, men vad ska du göra när din läppstift kommer oskyddat i din vintage Cabriolet väska, eller har ditt barn ett krita till din nya väska? Svaret ligger i vilken sorts väska du har.
    All väder läderväskor är det robusta och enklaste att ta hand om; deras berömda Vacchetta läderväskor är lite knepigare att rengöra; Vintage Cabriolet väskor är gjorda av duk och Vacchetta och pryds som praktiskt oförstörbara, men kräver speciell rengöring när de fläckar, särskilt på grund av det mest obehandlade Vacchetta läder.