Hur man sätter frusigt hår i lätt lockigt hår

 

1.

UNDVIK DAGLIG SHAMPOOING

Frizzy hår tenderar att vara torrt hår, orsaken till frizz. Begränsa ditt hår maximalt 3 gånger per vecka.

2.

SMOOTH CUTICLE

Smid hårkutiklet genom att skölja med kall vinägervatten.

Både kallt vatten och ättika är effektiva för att utjämna nagelbandet, vilket reducerar frizziness. Eddik har den extra fördelen med att skapa rätt pH-balans för ditt hår.

3.

PAT HAIR GENTLY OCH WRAP FOR 10 MINUTES

Efter sköljning, gnugga inte håret med handduken, men istället klistra håret försiktigt och linda i 10 minuter för att avlägsna fukt.

4.

DYNGSVÄRD PÅ VARJE VECKA < br /> En gång i veckan, djupt tillstånd ditt hår för att hjälpa det att behålla fukt. Till djupt skick kan du använda en kommersiell produkt eller göra din egen med 1 ägg, 1/4 kopp majonnäs och 1/4 kopp olivolja. Slå ingredienserna ihop.

Gnid kommersiell produkt eller hemlagad djup balsam i hår. Wrap med en handduk och låt på i 20-30 minuter.

Skölj. Schampo. Villkor.

5.

ANVÄNDA EN KONDITIONER SOM GÄLLER SÄRSKILT FÖR KURELL HAIR

Krulligt hår begär fukt. Se till att du använder en balsam som adresserar detta behov. Skölj noga med håret, skölj inte noggrant, men lämna lite balsam i håret för sömn, glänsande utseende och fjädrande krusar.

6.

Torka håret noggrant < br /> Det är bäst att tillåta lockigt hår som tenderar att frizz att torka naturligt. Om du behöver lite extra volym eller lyft, använd din hårtork, men var försiktig med att torka i en nedåtgående rörelse, eftersom du vill undvika att lyfta nagelbandet.

7.

ANVÄND TILLÄGGSKONDITIONER SOM EN HAIRDRESSNING

Efter håret är fuktigt, gnid frisyr (till exempel Alberto VO5) eller lite mer av din balsam i handflatan och gnid försiktigt i håret, var särskilt uppmärksam till håret på toppen och håret slutar.

Vid denna tidpunkt bör håret falla i mjuka lockningar.

Tips och varningar

  • För att förhindra hår från överdriven torkning, undvik exponering för sol och vind.
  • Kämpar du med frizzy, flyaway hår? Har du provat mousse, de-frizz-produkter och spenderat beaucoups pengar på hårfärgsprodukter som gjorde liten eller ingen skillnad? Motstår du att använda vax och andra tunga produkter för att få kontroll över ditt hår?

    Följ bara dessa enkla steg och du kommer att ha det hår du älskar, mjuk och lockig, ingen frizz.