Hur man skär håret kort som Paris Hilton

 

1.

Våt håret noggrant.

2.

Kamma håret i sin naturliga del. Om personen normalt delar hennes hår i sidan, borde du klippa det på så sätt.

3.

Börja på baksidan av huvudet och kamma håret rakt ner.

/p>

4.

Håll håret mellan pekaren och långfingret och använd hårskärverktyget för att ta bort håret. Paris Hilton s kort hårklipp faller mellan hakan och axlarna. Det är här längden ska skäras.

5.

Arbeta till vänster på huvudets baksida och sedan till höger, fortsätt kamma håret rakt ner. Ta sedan bort håret med rakhyveln. Razorskärning är den bästa tekniken att använda för att klippa håret kort som Paris Hilton. Du kommer att sluta med en texturerad, lekfull frisyr.

Flytta till personens vänstra sida av ansiktet och sedan höger sida och kamma håret rakt ner igen och ta bort håret med rakhyveln

7. Stå framför personen och kamma en triangelsektion från huvudets krona till templen.

8.

Kamma den här sektionen ner mot ansiktet och ta bort håret med rakhyvel så att det faller nära personens näsa. Det kommer att börja skapa en sidosvepad frans i ansiktets framsida. Rak inte det här håret rakt över. Du bör göra det i en liten vinkel så att den rör sig om akros s i ansiktet.

9.

Stå framför en spegel och skaka håret runt för att se hur det ligger. Du kan behöva använda spetsens spets för att lägga till mer rörelse runt ansiktet. Den korta Paris Hilton-hårklippningen bör anpassas för den som bär den.

10.

Applicera en texturiserande pasta och hårglättande serum för att anpassa håret.

Paris Hilton är en kändis som är känd för sitt mode och stil. Medan Hilton ofta hade hårförlängningar tidigare har hon naturligtvis fint, kort hår som hon bär i en lekfull bob. På grund av hennes kändisstatus kan du ha kunder eller känna vänner som vill efterlikna Hiltons frisyr. Medan frisyrprodukter kan hjälpa dig att få en likhet med Paris Hilton s, kanske du tycker att personen behöver en helt ny frisyr för att slutföra frisyren.