Om kostymsmyckenringar

 

Funktioner

Kostym smycken ringar tenderar att vara stora och prickiga. Men som med de flesta saker är dessa mätningar relativt. Vissa smyckenringar i kostym har en extremt stor sten, medan andra är lite 'lugnare' och sätta med olika färgade, bezeled stenar. De kan vara gjorda av guld, platina, diamanter, ädelstenar eller glas och rostfritt stål. De kommer ofta i olika kombinationer av dessa komponenter, till exempel sterlingsilver och diamanter.

Funktion

Kostym smycken ringar kan bäras på vilket finger som helst av handen, inklusive tummen. Många kvinnor gör ett tvetydigt uttalande om deras förhållande status genom att ha på sig kostym smycken ringar på ringfinger i sin vänstra hand. Dessa ringar är helt klart inte traditionella engagemang eller bröllopringar, men de tjänar till att hålla många män på avstånd. Kostym smycken ringar är också idealiska för att lägga färg till ditt utseende utan accessorizing med en ljus klädsel.

Storlek

Kostym smycken ringar tenderar att ha överdimensionerade stenar. Till exempel varierar en sten i traditionell miljö för en förlovningsring från 1/4 av karat till 3 karat. Men kostym smycken stenar är ofta 5, 7 eller till och med 10 karat, eftersom poängen är att vara prickig snarare än särskilt elegant. Om stenarna är verkliga eller falska är det också mycket mindre av ett problem när det gäller kostymsmycken.

Överväganden

När du köper kostymsmycken bör du ha ett mål i åtanke innan du börjar köpa. Om du vill ha ett 'varumärke' objekt som människor vet att du alltid bär och som uttrycker din personlighet, måste du köpa en bättre kaliberring och få en bra inställning även om du använder en konstgjord sten. Om din kostym smycken ring är bara för skojs skull varje gång, då kommer kvaliteten på inställningen att betyda mycket mindre.

Missuppfattningar

Många tycker om kostym smycken ringar som 'klistra' ringar som är gjord av billiga plaststenar och med metall som gör fingrarna gröna. Men kostym smycken ringar kan vara extremt värdefulla, och några är till och med investeringar kvalitet smycken. Det är inget fel att ha på sig en kostym smycken ring stolt och regelbundet så länge det är lämpligt för tillfället.

Varning

När du köper kostym smycken ringar från en juvelerare, se alltid till att du förstår vad du får. Medan $10, $20 eller till och med $50 kostym smycken ringar inte kan förväntas hålla upp för alltid och är nästan säkert pläterad med metall i stället för solid metall som guld, en högkvalitativ kostym smycken ring borde komma med en bedömning och en garanti. Om du köper för investeringar, var noga med att få en oberoende bedömning innan du köper. Kostym smycken ringar är ett bra sätt att accessorize en outfit eller lägga gnista till ett annars dämpat och professionellt utseende. Eftersom de är lite mer subtila än andra typer av kostymsmycken, som halsband, armband och örhängen, kommer kostym smycken ringar i en stor mängd stilar lämpliga för nästan alla typer av utseende. Oavsett om du vill investera i fina smycken eller om du föredrar köpkupongen på din lokala rabattbutik, är det viktigt att veta hur man drar av kostym smycken ringar är viktigt för att spicing upp något utseende.