Så här applicerar du Self-Tanner på din baksida

 

1.

Ta en dusch innan du använder självtältare. Du bör använda en bra tvättduk, helst bomull, för att skrubba all död hud bort.

2.

Använd en exfolierande vätska eller grädde för att avsluta processen att förbereda din hud för

3.

Var noga med att torka av helt innan självprocessprocessen.

4.

Sätt själv-tanner lösning / lotion på en svamp pensel. 3-tums storleken fungerar bra för de flesta. Det här är en mycket billig redskap som du kan köpa hos Sears, Walgreens, Walmart eller några butiker.

5.

Använd svampfärgen med självtennaren på den att noggrant sprida lösningen över hela ryggen. Använd jämn, jämn stroke. Applicera självtennaren hårdare än vad du skulle om du applicerade en typisk fuktgivande lotion.

6.

Undvik att låta dig röra ryggen i 15 minuter. Delta inte i några aktiviteter som får dig att svettas eller orsaka någon intensiv gnidning mot ryggen under resten av timmen efter appliceringen.

7.

Vänta hela 8 timmar före badning. Efter alla dessa steg bör du få en vacker jämn tan på ryggen, som varar i den ideellt förväntade tidsperioden.

Tips och varningar

  • Du kan ha en lös passande topp för de närmaste 1 till 3 timmarna efter appliceringen, men ju längre du väntar på att lägga på kläder på ryggen, desto bättre. Använd en andra spegel för att se din rygg i spegeln och ta en titt på självförbränningens jämnhet.
  • Var försiktig så att du aldrig svettar eller dricker när som helst efter att ha applicerat självtält. Om du får några på händerna, tvätta den ordentligt så fort som möjligt för att undvika orange händer.
  • Med ett svårt nåt område är det bäst att få en annan person som hjälper dig när du söker självtältare. Förlora inte hoppet, men om du hittar dig måste du själv själv anlita självförstärkaren. Det finns sätt att fortfarande använda självförstärkare för att uppnå en vacker, jämn tan, även på ryggen. Efter att du har förberett din hud för självtältaren, finns det ett specialverktyg som du kan använda. Förberedelserna och efterbehandlingsprocessen är båda nödvändiga för att säkerställa att självbränningsprocessen resulterar i en beständig solbränna.