Så här skapar du bildsmycken

 

1.

Köp ett foto smycke bitar som kommer med en plastinsats eller en dimensionell plast 'bubbla' som sitter i den indragna delen av smycken inställningen. Denna typ av täckning är borttagbar, vilket innebär att bilden inuti kan ändras närhelst du vill. Foto smycken inställningar är tillgängliga på de flesta hantverksbutiker, som vanligtvis bär tre till fyra olika stilar. Inställningarna är vanligtvis gjorda av en metallblandning eller tenn, och inkluderar en fäst hoppring för att göra det till ett halsband eller armband en enkel process.

2.

Mäta insidan av smyckesinställningen och gör en pappersmall med sina exakta dimensioner. Välj sedan ett fotografi. Du kan behöva krympa ditt fotografi så att det passar inställningen för bild smycken. Om du har grafikprogram på din dator kan du använda den för att göra ditt foto så stor som du vill. Om du inte är tekniskt kunnig eller inte har grafikprogram kan en kopia butik också göra dina bilder den storlek du vill och skriva ut kopior till en nominell kostnad.

3.

Klipp ut ditt fotografi med en sax eller X-acto-kniv, använd pappersmallen som en guide. Tryck försiktigt på bilden i inställningen och placera plastinsatsen eller bubblan över fotografiet.

4. < / p>

Skjut in bild smycken inställningen på en halsbandskedja, sladd eller armband, det är nu redo att bära. Du kan också bli kreativ och använda smycken för smycken till örhängen, armband och stiften.

Tips och varningar

  • När ditt intresse för foto smycken går framåt, du kanske vill expandera din horisont och börja experimentera med alternativa smyckeskapande tekniker - till exempel att arbeta med Diamond Glaze, ett fotoklister och tätningsmedel som hjälper till att ge färdiga foto smycken projekt ett tydligt glasliknande skydd. Många tycker också om att använda harts för att skapa polerade och professionella smycken.
  • Foto smycken är inte bara fashionabla och roliga, men det är ett trendigt och unikt sätt att bära och visa bilder av dina nära och kära. Fram tills nyligen var foto smycken ansedda som en specialitet, och var endast tillgänglig från några butiker och online-leverantörer. Men på grund av den överväldigande populariteten av foto charm armband, italienska charmarmband, halsband, örhängen, nyckelringar och lås, noterade flera hantverksföretag och började skapa foto smycken för DIY hem crafter.