Typerna av Designerväskor

  Designväskan har blivit ett nödvändigt tillbehör för miljontals kvinnor över hela världen. Kvinnor tycker ibland att det är nödvändigt att bära sin smink, mobiltelefoner, pengar och andra diverse saker med dem vart de än går. Ibland handlar det inte alltid om att bära handväska, men med en elegant handväska. Chanel, Coach, Gucci, Prada och Louis Vuitton är bara några av de mest önskade handväskorna.

Coach

En av de mest populära designerväskorna är Coach. Företaget grundades 1941 i New York, och du kan köpa handväskor i en av de 330 nordamerikanska butikerna eller i Japan, Australien, Storbritannien och 20 andra länder. Coach erbjuder 16 handväskor, bland annat Mia, Sutton och Brooke. Handväskorna kommer i 13 färger från svart till gult. Coach använder mestadels läder i handväskor, och de är gjorda av tryck och blandat material. Coachs första signatur C (visas framåt och bakåt och korsat ihop) är logotypen på de flesta handväskor. Priserna börjar på 298 dollar och går upp till $1200.

Prada

Vad skiljer Prada från den andra stora designer handväskor är att det inte finns några butiker eller webbplatser där de kan köpas. Oroa dig inte; du kan köpa Prada handväskor från varuhuset Neiman Marcus eller handla webbplatser som Amazon.com. Prada är ett italienskt modehus som öppnades 1913 av bröderna Mario och Martino Prada. Prada handväskor har fall och vårsamlingar och är gjorda i läder, nylon och kalvläder. Färgerna finns i olika svarta, bruna, röda och tunna. Priserna varierar från $380 till $4 400.

Louis Vuitton

LV på en handväska står för Louis Vuitton, som startade sitt modehus i Paris 1854. Det finns nu butiker i 63 länder. Det här är några av de mest handväskor som finns i världen. Monogram Canvas-kollektionen har handväskor som är vattentäta och skrattsäker, och skådespelerska Cameron Diaz och Sarah Jessica Parker har fotograferats med dem. Suhali handväskans samling är gjord av getläder. Sammanlagt erbjuder Louis Vuitton 14 olika handväskor som kommer i svart, vit, grå och andra färger. Kostnaden börjar vid $240 och kan överstiga $4,260.