De bästa produkterna för Styling Frizzy, Thin u0026 Wavy Hair

  Frisigt, tunt och vågigt hår kan vara en kombination som kräver specifika produkter. När du väljer produkter för den här kombinationen måste du överväga specifika behov. Vågigt hår tenderar att hålla sig nära huvudet och få lite studsa, så volymförbättrande produkter behövs vanligtvis. Frisigt hår tenderar att vara torrt, så hydrering är viktigt. Tunt hår, som vågigt hår, behöver vanligtvis volym.

Mousses and Gels

Applicera mousses och geler som förbättrar locket. De bör vara väldigt lätta, inte väga vågorna längre än de är naturligt.

Diffusörsförbättring och joniserad hårtork

Använd en diffusor om det torkar håret. Detta hjälper till att skapa kropp och rörelse. Joniska torkare är bäst för krusigt, tunt och vågigt hår, eftersom de inte är lika skadliga som andra torkmedel. En vanlig hårtork kommer bara att göra krusigt hår frizzier.

Ljuspomad

Tema frizziness med en lätt pomade. Det måste vara väldigt lätt så att det inte gör tunt och vågigt hår tystare.

Satinkudde eller Satin Sleep Cap

Använd en satin kudde eller satin sova keps på natten. Bomull tenderar att torka hår, vilket kan göra vågigt hår frizzier. Friktionen från bomull skador håret och ökar friheten.

Fuktgivande schampo och balsam

Använd en fuktgivande schampo och balsam på denna kombination av hår. Dessa fuktgivande produkter kommer att hydratisera håret och försegla i mycket behövs fukt. Hitta produkter med fuktgivande medel som vitamin E, olivolja och honung.

Volymprodukter

Använd volymiserande produkter för att ge hår extra volym. Köp volumiserande schampon, inloppskonditioneringsmedel och mousses. De skapar volym, kropp och studs, vilket är perfekt för detta kombinationshår. Volumiserande produkter kommer inte att väga ner håret eller skada det.

Deep Conditioner

Gör en djupkonditioneringsbehandling varannan vecka. Detta kommer att återställa hårets naturliga fuktighet och göra det smidigt och frizzfritt.

Silikonprodukter

Använd silikonbaserade produkter. Silikonet hjälper till att minska utseendet på frizz genom att stryka håret. fuktighet, vilket orsakar frizz.

Bredkärlskam

Använd en tandkam på ditt hår istället för en borste. Borstande frusigt hår kan göra ditt hår friare eftersom det kan orsaka splittrade ändar. kamar istället för kamar med mindre tänder eftersom mindre tänder dra på håret och också orsakar splittrade ändar. Bredkammar bidrar också till att skapa volymen på tunt, vågigt hår.
PDF:c161