Dramatiska hårfärgsstilar

 

Ovanliga färger

Välja en ovanlig färg från Crayola-rutan, till exempel brandmotorn röd, lila, orange eller till och med grön eller blå är ett av de djärvaste hårvalen du kan göra. För att prova en riktigt wild look, använd Manic Panic varumärke hårfärg. Den kommer i över 30 olika nyanser, och vissa färger glöder även under ett svart ljus. Du kan lägga en galen färg ovanpå din befintliga färg för ett subtilare utseende, eller lägga färg efter blekning för en super ljus och psykedelisk frisyr.

Svartvit

Jet svart eller ljust vitt hår kan också göra en kraftfullt uttalande. Den mörkaste, mest extrema svarta är en blå-baserad svart, som ser så blank ut som en oljeklicka och visar hints av blått när ljuset träffar det. Rödbaserade svarta är också dramatiska och har en antydan av rödbruna. På den motsatta änden av spektrat kommer det vita vita håret att vända huvudet, men det kan ta mycket stark blekning för att uppnå utseendet.

Flera färger

Höjdpunkter, lowlights och färgpaneler kan också ge dramatiska effekter. Färgkombinationerna som är möjliga för dessa utseende går från konservativa till absurda, och begränsas endast av fantasin. En populär kombination är en svart / vit look, med mörkt hår på underlagen och ljusblond på toppen. Döda bara hårets tips är också ett unikt utseende. Till exempel kan en blond bob omvandlas till en funky ny stil genom att färga omkring en tum eller så av hår i ändarna. Spetsarna på smällen kan också färgas, vilket ger effekten att ditt hår är 'skisserat' i en galen färg.

Färgstrimlar

Streck eller färgremsor kan också ge ditt hår mer personlighet. Färgstreck skiljer sig från allmänna höjdpunkter, som är mycket mer subtila. Med streck, tänk ljusröd, lila eller blå. Dessa strimmor kan placeras strategiskt för att rama ditt ansikte, eller du kan gå för vild över bitar av färg. Du kan även välja streck i flera färger, men var försiktig med att välja matchande färger, om du inte vill se ut som en regnbåg.

Överväganden

Innan du använder någon typ av hårfärg är det en bra idé att göra en strängprov på förhand. Applicera färgen på en liten bit hår nedan för att testa färgen innan du gör ett engagemang för hela utseendet. Ett strängprov hjälper dig också att avgöra om kemikalierna är för starka för ditt hår. Blekning är speciellt torkande och skadas, och bör användas med försiktighet. Också, kom ihåg att många av de mer dramatiska hårfärgen är permanenta, och att ta bort dem kan vara svårt. Ibland kan vanlig gammalt brunt eller blont hår inte klippa det. Även om naturlig skönhet kan vara mycket slående, behöver det ibland en kemiskt inducerad kick. Lyckligtvis finns det massor av dramatiska hårfärgstilar som kommer att ge en skön touch till ditt utseende . Du kan lägga omedelbart drama till någon frisyr med vilda, ljusa färger och andra stylingstrumpor som streck och paneler.