Hårvård för svarta bebisar

 

Shampooing

När du tvättar svarta spädbarn, håller du fast med produkter som antingen är naturliga eller specifikt gjorda för afroamerikanska spädbarn. Du vill ha en produkt som är mild nog för spädbarnets lås och har bara bästa ingredienser. Ett naturligt schampo som är tillverkat för afroamerikaner, och är skonsamt för spädbarn, tillverkas av varumärket Beauty 4 Ashes. Dess Hair Puritea Red Tea Honeybee Shampoo är gjord av aloe vera, honung och röd te. Det håller håret fuktigt och stärker det mot brott.

Tvätta inte barnets hår för ofta. Med några afrikanska amerikanska barn har de mycket tunt hår, vilket inte är grovt i konsistens. I det här fallet är det okej att tvätta håret en gång i veckan eller i veckan. Du kanske vill tvätta oftare om barnets hår är tjockt och långt. När du använder naturliga produkter är det okej att tvätta var tredje dag. Tvätta inte oftare än detta för att behålla den naturliga glansen och glansen att babyens hår.

Fuktgivande

Babyolja är ett populärt val för fuktgivande svart bebis hår. Applicera det på barnets hårbotten två gånger om dagen, så att det blir fuktigt och främjar en hälsosam tillväxt. Andra oljor som är optimala för svart hår --- även på spädbarn --- är kokosnöt, jojoba, oliv och shea. Dessa oljor rengör hårbotten och klämmer inte på porerna. De gör inte håret smutsigt så att du måste tvätta håret för ofta.

Vad som ska undvikas

Var noga med att läsa igenom ingredienser på hårvårdsprodukterna du köper för afrikanska amerikanska barn. Undvik produkter som innehåller kemikalier som är skadliga för din baby. Produkter som ska undvikas innehåller petroleum, sulfater, silikon och mineraloljor. Vissa föräldrar gillar att använda lotioner för att återfuka barnets hår. Det här är bra så länge som lotionen inte innehåller parabener. Denna kemikalie har visat sig ha agenter som orsakar cancer.

Styling

Det kan vara snyggt och söt att dra barnets hår i färgglada barrettar och hårtillbehör, men försök att hålla barnets hår så naturligt utformad som möjligt. Afroamerikanskt hår är bräckligt och dessa styling metoder kan orsaka skador och brott. Använd inte gummiband och håll ponytailsna lös, om du måste sticka håret i en hästsvans. Använd en mjukborstad pensel när du borstar barnets hår. Omsorg för afroamerikanska bebisar 'hår är en process, men behöver inte vara stressig. Det är faktiskt ganska jämnt med några grundläggande regler. Att lära sig vad man gör gör att du lär dig vad du inte ska göra. När du väl har tagit ner reglerna och övat dem, kommer du länge att vara expert på att ta hand om ditt barns hår så att det kan bli hälsosamt och långt.