Hur man använder syre för att förbättra huden

 

1.

Köp syrehudsprodukter. Oxygen Experience är ett företag som har utvecklat en speciell rad syrgasrenare och behandlingsprodukter som är idealiska för hemmabruk.

2. Sätt en ansiktsrengöring varje dag som innehåller syre. Tvätta huden varje dag med en produkt som innehåller aktiverat syre, till exempel Porcelain Skin Oxygen Facial Buff.

3.

Föryngra huden med syreinfusionerad ansiktstoner. En toner som innehåller syre kommer att förnya huden och rensa ytan av döda celler.

4.

Förbättra ojämn hudpigmentering med en ugentlig syre ansiktsmask. Cellfood Oxygen Gel hjälper till att återställa hudens naturliga färg och balans om den används regelbundet med en syreinfluerad hudregim.

5. Hitta ett syrecenter som gör att du kan bli utsatt till höga halter av syre. Genom att inandas syre, kommer din hudcirkulation att förbättras.

6.

Avlägsna rynkor med en syrefrontlyft. Oxynergy har en lyftprodukt som lovar för att minska utseendet på rynkor efter att ha använt serumet i en månad.

Tips och varningar

  • En syrgasbar kan också besökas för att förbättra utseendet
  • Se upp för produkter som hävdar att de innehåller flytande syre. Dessa produkter kommer inte att vara effektiva för att förbättra din hud.
  • Genom att använda syre i en ansiktsbehandling upptäcktes den senaste tekniken för att förbättra hudens utseende. Att införa syre i huden kommer att ge ditt ansikte ett tydligare och fräscht utseende. För att syre ska vara effektivt för att förbättra huden behöver den komma till den cellulära nivå. Läs vidare för att lära dig hur du använder syre för att förbättra huden.