Hur man fixar hårfärgning misstag

 

1.

Blöt håret i tomatjuice för att neutralisera alla gröna eller orange tinges. Kyld tomatjuice fungerar bäst. Du bör suga håret i minst 20 minuter till en timme. Massage din hårbotten försiktigt under blötläggningen för att absorbera C-vitamin och alkaliets kraft.

2.

Mätt ditt hår med mineralolja för att ta bort oönskade röda toner. Mineralolja hjälper också till att reparera skadorna på hårkutlet från färgämnets hårda kemikalier, så se till att du sitter i 20 minuter till en timme innan du tvättar den. Skydda i plastfolie och sitta under en hårtork eller i en het dusch.

3. Köp en bra djup balsam och börja använda den varannan dag. Använd olivolja för ett naturligt alternativ. Lämna balsam på håret i en varm, fuktig rum i minst 30 minuter. Det kan tyckas länge, men ditt hår blir mjukare och skinnigare.

Tips och varningar

  • Ta hår vitaminer som förbättra ditt hårs hälsa som vitamin B, B-6 och C. Vissa butiker säljer dessa vitaminer i ett piller och marknadsför det som ett 'hår vitamin'. Ta dem dagligen. De vann inte mirakel men de kommer definitivt att göra ditt hår starkare och växa så snabbt som genetiskt möjligt. Sluta tvätta håret i varmt vatten. Använd varmt eller bättre än, kallt vatten. Varmt vatten fortsätter bara att steka håret.
  • Om dina hårfärgfel uppstod i en salong, återvänd till stylisten omedelbart. Alla välrenommerade salonger ska fixa sina blunders gratis och i rätt tid. Du är troligtvis inte en hårvårdspersonal. Om ditt hårfärgningsfel är för okontrollerat, skjut alltid ut till en expert.
  • Få av oss är födda med hårfärg som vi absolut älskar. Många försöker ändra det. Men när du lägger kraftfulla, tidskänsliga kemikalier på ditt hår, är du bunden att ha minst ett misstag eller en katastrof under din livstid. Det händer med några av de mest begåvade hårvårdspersonalerna. När det här inträffar är det avgörande att agera Snabbt innan färgen låses. Med omsorg, kontanter och en styv överläpp är det möjligt att se bra ut igen.