Hur man gör kalla smycken

 

1.

Hitta din skräp. Rota genom gamla smycken lådor, sparsamhet butik lager, garage försäljning eller ens hålla ett öga på sidan av vägen för objekt som skulle göra för en fantastisk hänge. Delar kan innehålla en del av en trasig keramisk platta, gamla kulor, små figurer, ben och jämn sten.

2.

Förbered ditt objekt. Sand eller skära bort några grova kanter som skulle skära din känsliga övre bröstkorg, där hänget kommer att ligga. Rengör ditt föremål, speciellt om det är något du har hittat på sidan av vägen. Du kan lämna ditt föremål som det är, eller måla det med sprayfärg, en liten pensel och akryl eller färgmarkörer. Om du målar det, spraya det med en tätare, såsom polyuretan, när färgen är torr.

3.

Haka upp en krok. När ditt föremål är förberedt och helt torrt, använd en limplatta för att koppla ihop en smyckeskrin. Smycken hoops finns i flera storlekar och finns på hantverk och smycken butiker. Välj en som är lämplig för objektets storlek och är tillräckligt stor för att passa genom den läderkabel du har valt.

4.

Skapa sladden. -made läderband som är avsedda att hålla hängen eller du kan göra din egen med en tunn skinnskor eller sladd som köpts på smycken, hantverk eller tygaffär. Läng ditt hängsmycke genom snören och håll ledningen runt nacken och skära den till längden du önskar. Snip det lite längre än du tror bara för att vara säker. Om sladden är tillräckligt stor för att passa över huvudet, kan du helt enkelt knyta den när ditt hängsmycke är fastsatt. Annars kan du haka en lås på änden. Clasps kommer i många sorter och säljs även på hantverk eller smycken. Hängsmycke på en befintlig kedja eller annan halsband från ett annat smycke. Du kan vrida ditt hängsmycke till en pinne genom att helt enkelt fästa på tyg med en säkerhetsstift genom baksidan av fab ric. Bara du hittar en lås som har tråd som kan böjas över lädernätet, du kan behöva lägga till en söm eller två med en tjock tråd för att fästa den. Du kan också köpa smyckeskallar och klämmor online (se Resurser nedan) .

  • Gör inte ett hängsmycke från saker som kan ruttas, som föda, muskroppar och andra biologiskt nedbrytbara skräp.
  • Du behöver inte massor av förnödenheter, klasser eller till och med speciella färdigheter för att göra snygga smycken. Du kan koppla in en härlig bit med saker som bara ligger. Hittade och återvunnet konst är allt raseri och mindre bitar fungerar mycket bra för att skapa unika smycken. Den enklaste biten att börja med är ett enkelt hängsmycke. Du kommer få mycket komplimanger, och kanske till och med sluta göra några stycken för vänner, med några enkla tips.