Hur man klär sig i Emo Kläder

 

1.

Köp ett par svarta Converse Chuck Taylor låga skor. Om du vill kan du lägga till rosa skosnören i skorna för att lägga till emo-utseendet. Det är viktigt att skorna är autentiska Chuck Taylors och att de är 'slitna in'. För att göra det kan du antingen springa ut i ett smutsfält eller gnugga lite smuts på skorna.

2.

Använda knähåriga randiga strumpor. Du bör leta efter strumpor med mycket höga färger, t.ex. hetrosa eller neongrön. Dessa strumpor behöver inte matcha färgerna på dina skosnören eller skjortan.

3.

Köp ett par skinny jeans, helst mörk denim eller svart. Dessa byxor behöver inte vara märke. Byxorna ska vara tillräckligt långa för att de ska gå ner till fälgarna av dina skor.

4.

Hitta ett studded bälte och bära bältet med dina skinny jeans. Dessa bälten kommer i många stilar och färger. Det finns ingen stil eller färg med emo-utseendet så att du kan ha roligt när du väljer ditt studded bälte. Du kan också lägga till en fåfänga bältesspänne om du vill.

5.

Bär tight band T-shirts . Dessa skjortor behöver inte nödvändigtvis vara band som är kända för att spela emo musik. Skjortor Att skildra band från 80-talet är också acceptabla. En bra tumregel när du plockar ut storleken på skjortan är att gå en storlek mindre än vad du normalt bär.

6.

Leta efter olika handledsband. Precis som med de dubbla bältena kan du bära någon form av handledsband som du gillar. Vissa armband har namnet på ett band medan andra är mångfärgade.

7.

Finn receptfria (eller receptbelagda om du bär dem) plastramade glasögon. Ramarna kan vara antingen kvadratiska eller 'katt' siktade. Många som armband och bälte, kan du välja vilken färg som helst för ramarna när du klär på emokläder.

>

Använd trånga, zip-up-tröjor i kallare väder. Tröjan kan vara antingen vanlig i färg (t.ex. varmrosa) eller en huva från ditt favoritband. Den här tröjan borde fortfarande bäras över en bandskjorta och bör vara lika stor som bandskjortan.

Tips och varningar

  • Sätt på svart eyeliner när du klär dig i emo kläder. Vanligtvis är den svarta eyeliner Använd bara en liten del eyeliner. Annars kommer du få mer av ett goth-utseende. Gör det enkelt för dig själv genom att handla i butiker som har många olika stilar av emokläder. Hot Topic kan vara det bästa exemplet eftersom butiken säljer bandskjortor, skinny jeans och massor av emo tillbehör.
  • I början av det tjugoförsta århundradet framträdde emo som mer än bara en musikgenre. Emo blev en typ av mode populär bland tonåringar och unga män och kvinnor. Det finns flera olika saker som sätts ihop som gör emo-utseendet. Att klä sig i emokläder görs enkelt av det faktum att män och kvinnor bär många av samma föremål, bara i olika storlekar. Här är några tips du kan använda när du vill klä dig i emokläder.