Hur man köper oljeblottpapper

 

1.

Leta efter oljeblottpapper bestående av linfrö, linne eller rispapper. Oljeblott papper gjorda med dessa material är ofta mer absorberande än andra, även om deras mjukhet varierar.

2.

Läs oljebladspapperens ingredienser på baksidan av lådan. för antibakteriella medel som bambu. Undvik att köpa oljeblandningar som innehåller pulver eller mineralolja. Mineralolja och pulver kan täppa till porer. Om du lider av fibromyalgi, välj en produkt som är salicylatfri.

3.

Beräkna hur många oljebladdukar du kommer att använda dagligen. Oljebladsark kan inte användas mer än en gång. Få ett paket som innehåller tillräckligt med oljebladsark så att du inte behöver göra vanliga inköp. < /p>

4.

Consider köper oljebladningar som kommer i ett funktionellt paket. Många paket kräver att du öppnar en låda och dra ut enstaka bläckpapper; Andra blottpapper har kantade kanter som gör att du kan dra enda ark från ett paket som en vävnad från en låda. Starka, kompakta paket kan hålla sig i plånböcker.

5.

Välj blottpapper som är gjorda för din hudtyp. Medan vissa oljeblandningar kan användas av alla hudtyper, är andra speciellt beredda att användas av fet, känslig eller kombinationshud. Köp oljeblottpapper för din specifika hudtyp för att undvika hudirritation.

Tips och varningar

  • Oljeblott papper finns på apotek, skönhetsbutiker och Varuhusens kosmetiska räknare.
  • Oil blotting papper är ett billigt skönhet trick som kan hålla din hud känsla frisk och matt under dagen. Köp oljeblott papper gjorda med rätt ingredienser och för din specifika hudtyp för att få ut det mesta av denna praktiska skönhetsförbättrare.