Hur man sprutar på en tan

 

1.

Köp en flaska falsk garvning. Det säljs i varuhus som Wal-Mart och apotek som CVS.

2.

Tvätta din kropp med en loofah i duschen. Detta förbereder huden att ta den falska solbränna genom att exfoliera huden. Den döda huden tvättas bort och din fräscha hud är redo för sprutning.

3.

Täck ditt hår med ett duschlock. Det här är det enda sättet att se till att du inte tappa håret.

4. Placera vaselin på kroppens områden som du inte vill sola. Detta inkluderar dina naglar, tånaglar och ögonbryn.

5.

Rekrytera en vän som hjälper dig med spraybränna. Du kan göra det själv, men du får en jämn solbränna om någon annan spruter.

6. Välj en bikini som bara kommer att användas när du solbränner. På det här sättet behåller du inte baddräkter när du är brun. Stå utomhus om det är tillräckligt varmt. Om du inte vill, sola i duschen så att du snabbt kan skölja eventuell spray som kom i duschen ner i avloppet

7.

Börja med att spruta dig vid fötterna, arbeta långsamt upp till nacken. Se till att sprayen är minst sex inches bort från dig. Spraya solbränna i handflatan och arbeta sedan på ditt ansikte.

8.

Håll dina slag jämnt och lägg inte heller mycket spray på dina armbågar och knän, vilket absorberar solbränna med lätthet. Annars blir dessa fläckar för mörka.

9.

Stå i duschen eller ute tills garvningssprayen torkar. När det torkar måste du hålla dig borta från vatten, till exempel dusch eller simbassäng i minst sex timmar. Det rekommenderas att du väntar en hel dag före duschen.

Tips och varningar

  • Använd en professionell för din första solbränning. Var uppmärksam på tekniken så att du kan upprepa det hemma i framtiden. En bra garvningsprodukt att använda är Neutrogena MicroMist Tanning, som inte tätar dina porer.
  • Skölj en vän duscha så att du inte blir av misstag blöt och kör din solbränna.
  • Att applicera en falsk spray solbränna i kroppen är ofarlig, till skillnad från att bränna dig i solen eller i en solarium. Du kan också göra det i ditt eget hem om du behöver några minuter jämfört med de timmar du behöver spendera ute i solen för att få din solbränna. Även om en solbränna är tillfällig kan du spruta dig en gång per vecka så att du aldrig förlorar din guldbruna färgning.