Hur man stannar fötterna från svullnad upp

 

1.

Undvik mat med mycket salt. Salt hjälper till att bygga mer vätska i musklerna, och eftersom vätska i muskler får fötter att svälla, försök att undvika så mycket saltintag som möjligt. Drick mycket vatten för att få vätska i ditt system ett alternativt sätt.

2.

Höj fötterna ofta. Ligga på ryggen och håll fötterna vilade om ditt hjärta i minst 15 minuter åt gången. Detta kommer att hjälpa till att cirkulera blodflödet i ditt system.

3.

Isbildning av dina fötter hjälper till att minska eventuella obehag du kan ha. Användning av kallt tryck hjälper också till att lindra eventuell svullnad du kan ha.

4.

Undvik att sitta länge. Blod kommer inte att kunna cirkulera fritt när du sitter. Om du är skyldig att sitta länge, gå upp varje timme för att gå runt och få regelbundet blodflöde.

5.

Massa fötter kan också bidra till att minska svullnaden. Låt din partner eller vän arbeta i de områden där du är obehag för att lindra smärtan. Det finns också proffs som arbetar med massage terapi speciellt för fötterna.

Fötterna kan svälla från många olika anledningar. Muskelsjukdomar, dålig kost, allergiska reaktioner, missbruk, trauma, fysisk aktivitet och graviditet är några orsaker till att fötterna skulle svälla. Svullnad av fötterna orsakas av att ha en onödig mängd vätska i musklerna. Ta enkla försiktighetsåtgärder för att undvika och eliminera svullnad.