Korta Black Curly Hair Styles

 

Gå Wild

Gå vild. Om du har krusiga krusar, försök inte tämja dem. I stället skär ditt hår kort och reta ut krullarna så att du får så mycket volym som möjligt. Denna stil åtgärdar problemet med frizz genom att göra frizz en del av utseendet . Det är bra för människor som är övertygade om att de ska se ut som om de bara kom bort från en high-end banan och att utnyttja mer outrageous kläder och accessoarer. Allt du behöver för att uppnå detta utseende är en liten spray och en hårtork. Under torkningen lyfter du locken upp och bort från hårbotten. Spraya på plats. Om du är riktigt modig kan du lägga till finjusteringar som fjärilklämmor eller glitterhårspray.

Pixie

Klipp håret så kort som möjligt i ett snitt. Detta är ett bra alternativ för lockigt hår om du inte gör det vill spendera mycket tid styling. Krullarna, när de är så korta, kommer att väva naturligt runt hårbotten för att producera höjd och kontur. Du kan färga tipsen för en djupare look, eller du kan lämna allt naturligt för en professionell skärning. Med denna snitt är håret oftast inte mer än tre inches långt, så att du kan bli av med hårbanden och stiften.

Classic Bob

Prova en haklängds bob. Detta är en bra frisyr för vilken textur som helst av kort, lockigt hår. Om du vill se avslappnad, använd bara en liten gel för att reta krullarna ut i ett rörigt 'gör'. Om du vill gå mer professionell, så skar du dina krusar med den stylingprodukt du väljer och låt krullarna rama ditt ansikte. Styling-produkten kommer att hålla krullarna inne och lägga till sken. Du kan göra bobgen själv genom att lägga till höjdpunkter, dra några krullar tillbaka från sidorna eller dra håret till en liten hästsvans så att bara några krullar ramar ditt ansikte. < h2> Braids och Cornrows Om du verkligen behöver styra dina lockar, försök använda dem med massor av korta flätor eller cornrows. Det fina med dessa stilar är att de accesorizes väl. Du kan lägga pärlor och band för Exempel, så du kan göra dessa traditionella frisyrer din egen. För många svarta kvinnor är hår ett problem. De har tjockare, grovare hår, och när den konsistensen kombineras med curl, är resultatet ofta ett bo på snarls eller frizz. Det finns dock flera korta svarta lockiga frisyrer som löser detta problem och låter kvinnor återvinna kraften över sina lås.