Moderna Bröllopshår Styles

 

Updo

Enligt Modern Bride magazine är updo fortfarande ett populärt val för brudar. En updo kan vara allt från en bulle i nacken, uppblåsta bollar och ponnytappar på huvudets krona, eller bollar eller uppblåst hår på både vänster och höger sida av nacken. Boho flätan updo i nacken med två enkla flätor (en på vänster sida och en till höger) är ett mycket trendigt och elegant val för ditt bröllop.

Ner

Många kvinnor med lockigt eller medium till långt hår väljer att ha sitt hår ner under sitt bröllop. Ett populärt modernt val för stil är en enda vit blomma som bärs på ena sidan i motsats till den traditionella slöjan. Ett härligt val för att bära håret ner är den blomstrande skönhetsstilen (som är håret dras tillbaka till vänster och höger sida in i mitten av ryggen och fästs med tre trädgårdar i ryggen). Kontrasten hos de vita trädgårdarna med mörkare hår nyanser fungerar mycket bra. För blondiner ger en diamanthårstift på sidorna eller baksidan en liten bit gnista och kontrast till gyllene lås.

Vågigt eller Rak

Vågigt eller rakt fungerar bra för alla bröllop dessa dagar och är verkligen en fråga om preferens. De som har traditionellt vågigt hår kan välja att ha det rakt och snyggt för en förändring i takt, medan rakhåriga damer kan välja att få en stylist ge dem en tumbling mane av vågiga tresses. Se antingen vacker ut med eller utan en traditionell slöja, med blommor eller smycken. En populär trend bland moderna brudar är att använda en liten jeweled tiara i motsats till slöjan. Oavsett om du väljer en elegant upswept stil eller en mane av tumbling curls, är din bröllopsdag frisyr ett uttryck för din kreativitet och personlighet. Populära val bland moderna brudar idag inkluderar bohemiska stilar, som de som inbegriper flätor, och ersätter traditionella slöjor med andra typer av prydnadsföremål.