Olika typer av skor för kvinnor

  Skor är en väsentlig del av en kvinnas garderob. Förutom att bara skydda våra fötter, klarar de utseendet på ett klädsel. Att välja rätt skor kan vara komplicerat, eftersom kvinnors skor finns i så många olika stilar. Shop för skor i färger och mönster som passar din smak och ge din egen modsinne.

Classic Pump

Den klassiska pumpen är en sluten tå sko som slingrar runt foten och är förhöjd med en två till tre -inch häl. Pumpar är gjorda av olika material, såsom läder och mikrofiber. Pumps är traditionellt stilfulla, exklusiva formella och semistformiga skor som en kvinna skulle ha på jobbet, möten, kyrka och affärer sociala evenemang.

Stövlar

Stövlar är en häftklammer för dem som lever i kalla klimat, men många väljer att ha snygga stövlar året runt. Använd robusta långa stövlar i läder för att gå eller arbeta utomhus. Köp färgglada gummi regnbåtar för vått väder. Sätt på moderna, monterade läderstövlar med klackar för en natt ute på stan. Casual slouch stövlar kan bäras med allt från kjolar till jeans.

Stiletto

Stilettos kännetecknas av en skinnig fem- eller sex tums häl. De kan vara svåra att gå in på grund av den branta lutningen, men med en viss övning kan du gå som en supermodell på landningsbanan. Stilettos används nästan uteslutande för nattfunktioner, middagstider och speciella evenemang. Men vissa modemedvetna kvinnor bär dem dagligen, dag och natt.

Wedge

Kilskon ger en plattform i stället för en definierad häl för att ge bärarens höjd. Hälen och den främre delen av skorna är anslutna på en platt enda sållplattform som bildar en triangulär form. Wedges kan sträcka sig från två inches hög till mer än sex inches hög.

Atletisk sko

Atletiska skor är utrustade för att träna, springa eller gå, eller bara för total komfort och support. De är vanligtvis gjorda av en kombination av läder, mocka, duk och gummi. Atletiska skor finns i nästan vilken som helst färg som kan tänkas, och vissa företag gör det möjligt för kunderna att skräddarsy sina egna skor.

Ballerina Flats

Ballerina lägenheter är häl-mindre skor med en rundad tå, liksom som pumpar utan klackar. Vissa lägenheter kan ha ett band över fotens topp, som liknar faktiska balett tofflor.

Flip Flop

En sommar måste ha, flip-flop är en avslappnad sandal som också kommer i klädstil. De är markerade med ett rem som är fastsatt på skon och passar mellan storå och andra tå. Bandet sträcker sig sedan åt sidan, och korsar fotens överkant för att skapa en U- eller V-form. De kommer i en mängd olika färger, mönster och material.

Slingback

En slingback är en back-back sko med ett band som löper längs baksidan av hälen och lämnar hälen exponerad. Dessa sexiga skor kommer med eller utan klackar, i dressy eller casual stilar. Slingbacks är vanligtvis gjorda av läder, men de kan också byggas ut ur duk eller plastblandningar.