Så att Spot en Fake Burberry Blue Label

 

1.

Se till att varorna du vill köpa säljs i Japan och skickas till Japan från Japan. Noteringen eller försäljningen av någon Burberry Blue Label-produkt är förbjuden för något land utom Japan. Således är eventuell notering eller försäljning av en butik i ett annat land troligen falskt.

2.

Se till att märket på kläderna är i vitt eller ljusblått och att logotypen läser BURBERRY LONDON BLUE LABEL.

Se till att logotypen är stavad i alla versaler: BURBERRY, inte Burberry eller Burberry s. Det måste också säga BLÅ ETIKETT i alla stora bokstäver direkt under BURBERRY-logotypen.

4.

Kontrollera lösa sömmar och eventuella andra bevis på shoddy hantverk. Burberry är en mycket respekterad etikett som är stolt över sin kvalitet hantverk, så om du märker tyglim, ojämna stygn eller en defekt blixtlås, så är det en stor chans att produkten är en falsk.

Se till att varan har en serienummer. Varje produkt i Burberry Blue Label har ett unikt serienummer stämplat på en vit etikett inuti väskan eller klädesplagg. Detta nummer kan användas för att avgöra om produkten är falsk eller autentisk.

Tips och varningar

  • Kontrollera att Burberry Blue Label-produkter du är intresserad av köp återbetalas om du köper det online eller från en butik. Detta kommer att se till att du kommer att kunna returnera produkten om du är otillfredsställd av någon anledning.
  • Köp inga Burberry Blue Label-varor från eBay eftersom det finns en stor chans att dessa produkter kommer att bli falska .Alla att köpa Burberry Blue Label-varor från alla online-återförsäljare - din bästa satsning är att köpa påsarna direkt från Japan om du har råd att besöka eller känna till den som planerar en resa där.
  • Burberry Blue Label är en specifik version av Burberry-märket som endast är tillgängligt i Japan. Den blå märkesvaran har kläder som är mer anpassade och tillgängliga i mindre storlekar för att överklaga mer direkt till den japanska marknaden. Dessutom är varumärket Burberry Blue Label inte licensierat att säljas eller listas någonstans utanför Japan. Det är också liknande i prisklassen till den vanliga Burberry London-varan.