Hur man gör gummibandssandaler

 

1.

Sätt foten på ett vitt papper så att hela foten passar på papperet. Tryck ner på din fot för att platta det lite. Spåra dina fotens yttre linjer. Du vill att ditt spår ska vara något större än din fot.

2.

Ta bort foten och hämta papperet. Smid ut kurvan i ditt spår och gör tånområdet en kurva istället för tåbunkarna, som om du tog din sko i stället för din fot.

p> Klipp runt utsidan av ditt spår för att ge dig ett lite extra rum. Vänd spårningen över och sätt på den med din andra fot för att se om den passar. Om det är väsentligt annorlunda, gör en annan spårning för den här foten. Placera utkanten på ditt 3/16-tums tjockt polypropylengummisula material. Spåra utsidan av mönstret med en penna och skär ut sulan med tunga saxar. Om du bara använder ett enda mönster, vänd mönstret över och klipp ut en sula för den andra foten. Annars använder du spårningen du gjorde för den andra foten.

4.

Steg på sålarna och gör ett märke mellan första och andra tån med en magisk markör. Gör två märken på vardera sidan av din fotled precis framför ditt fotled.

5.

Punch 1/8-tums hål på märkena med ett läderhålslag. Kasta sidohålen ca 1/4 tum från kanten på de märken du gjorde. Undvik att använda en kniv eller spik för att göra hålen, eftersom detta kommer att leda till rivning.

6.

Tryck ena änden av spetsmaterialet genom tåhålet från toppen till botten. Gör en knut i spetsen på botten. Skjut in en ny bit av spets från topp till botten genom varje fotledshål och knut den på undersidan av sulan. Skär fotledet i samma storlek med sax. Klipp den främre knipskanten till den storlek som behövs för att möta de sidobandade snören och knyta runt dem.

7.

Placera foten i sandalen och linda sidans fotled Snören runt din fotled i Roman-Wrap-metoden. Slipa den främre slipsnoset till spetsen runt din fotled.

Gör dina egna gummibandssandaler och njut av att du är barfota när du skyddar dina fötter. Använd dessa sandaler till att sitta runt huset eller träna din löpande sport. Dessa skor är ett alternativ till dina vanliga skor, vilket ger skydd mot skarpa föremål samtidigt som du ger friheten att vara barfota.