Moderna frisyrer för kvinnor med lockigt hår

 

Lång och nere

Det enklaste och enklaste gör för kvinnor med lockigt hår långt och nere. Som en klassisk frisyr kommer den alltid att vara modern. Eftersom lockigt hår ofta är mycket tjockt, är långt hår bäst. Kulor tenderar att se mindre 'poofy' och mer eleganta när de 'vägs ner efter längd. Kvinnor med långt, rakt hår använder ofta ett krusjärn för att ge volymen, medan kvinnor med lockigt hår kan tvätta och gå med långa lås. split ends varje par veckor för att hålla håret tämt och linjerna rena.

One-Side Front Shoulder

Med tjockt, lockigt hår är det ofta svårt att dra av en elegant röd mattan stil. För ett retro-moderniserat utseende för glamour, vänd dig dock till Lindsay Lohan. Oavsett om hon har hennes hår rött eller blont, gör hon det riktiga röda mattan stilen genom att slänga den snyggt över en axel fram. Denna utseende kan uppnås med eller utan ett klämma eller slips som håller håret på plats. Ett bunt av spetsiga krullar fungerar som naturliga smycken och bäst bäst utan halsband.

Hög framsida, låg bulle i ryggen

Krulligt hår kan vara ansträngande. Det är tungt, tjockt och vind kan göra det till en katastrof. För att få lockigt hår ur ditt ansikte med modern modern stil, ta ett tips från Desperate Housewives stjärnan Eva Longoria. hår, Eva vet hur man ska visa upp sina friska lås samtidigt som de håller dem ur ansiktet samtidigt. Dra upp håret och reta endast bottenlagren för ökad längd på toppen av ditt huvud. Layer lockar över de retade delarna för en naturligt vågflöde, borsta inte håret, eftersom den naturliga kurvan skapar intresse. Slå en låg bulle i botten. Se till att bullen inte är slarvig, men inte för tät eller städad. Detta är en naturlig uppgift där naturliga krullningar, vågor och hårdplagg i hårarbetet.

60-talet är tillbaka

Frisyrer från slutet av 1950-talet och början av 1960-talet är tillbaka och anses nu moderna och glamorösa. Många kvinnor, som Nicole Richie, är sportstyrda vågor och krullar. De med naturligt lockigt hår har en lättare tid med det här utseendet, för att naturliga krullar inte kommer att bli platta . Älg och hårspray är användbara verktyg för att skapa detta utseende, men för mycket kommer håret att bli hård och skarp utseende. Försök att använda en inloppskonditioneringsapparat för våta krullningar och ge mjukhet och glans. Därefter dela håret på sidan och bilda lockar och vågor med lite mousse på fingrarna. Låt håret torka och sedan forma igen med fingrarna och spraya med lätt hårspray.

Kort och söt

Kort hår är ofta inte ett alternativ för lockiga hårda kvinnor. Eftersom krullarna är tjocka och tenderar att poof, frizz och curl up mer får det kortare håret, är långt hår vanligtvis föredraget. Det finns dock alltid ett undantag. Kortt lockigt hår är bäst när håret är tunnare. Om du har mycket tjockt hår, fråga din stylist att tona den med en rakhyvel för önskat utseende. Meg Ryan har haft en mängd frisyrer, nästan alla som passar till hennes naturligt lockiga hår. När hennes hår är kort har hon det hakigt, vilket fungerar med lockar. Krullar placerade direkt på krullar skapar poofy hår, medan lagring gör att krulländarna kan ligga separata. Kvinnor med lockigt hår tenderar att ha den svåraste tiden med styling. Krokigt hår är tjockt, krusigt och tungt, men det finns några moderna frisyrer kvinnor med lockigt hår kan omfamna. Curls skapa intresse, volym och en tvätt-och-gå-lätthet med vissa stilar även kändisar kärlek. Få röda mattan redo med moderna utseende som fungerar bäst med naturligt lockigt hår.