Olika frisyrer för tjejer med lagat hår

 

Bob

Bobben dateras till 1920-talet när unga tjejer känd som flappers klippte håret i en uppvisning av självständighet. Vid den tiden såg en kvinna som hade sitt hår kort och såg chockerande ut. Kvinnor på tiden lärde sig att långt hår var en 'ära' som bör bry sig om. Tidiga bobs var svåra, öra-till-hak-längd stilar som krullade om huvudet. Idag är utseendet bredare accepterat som feminint och elegant. Moderna bobar använder lager för att presentera konsistens, vilket ger en snygg look som är mindre som en skålskärning och mer rubbad. En modern bob kan ha breda, kvadratiska och smala lager. Styling är lika lätt som blåstorkning med en ventileringsborste och texturering med stylinggel.

Pixie

Pixie-hårklippningen är utmärkt för känsliga ben och flickor med elffunktioner, och det ger flickor en doe-eyed utseende. Medan pixieuppskärningar behöver lite underhåll, kräver de frekventa besök i salongen för underhållsstycken. En annan nackdel är att pixiesnittet är mindre flexibelt när det gäller att byta frisyrer. Beroende på snittet kan en pixiestil verka nyckfull och luftig eller svår. En mjukare, längre pixie kan bäras av hårklippning i varierande längder och sedan skiktat för att passa ansikteformen. Stil håret genom att torka och arrangera med gjutning.

Medium och Long Layered Looks

Även om lackering kan göra en kort frisyr ser mycket individuella, medelstora och långa lagade frisyrer utöver olika stilar att en given stil kan uppnå. Långt hår kan räta ut med ett plant järn och sedan textureras så att skikten ger en rostig definition till frisyren, krullade inåt för ett snyggare utseende eller läggas upp så att skikten bildar släta slingor för ett mer elegant utseende. För ännu mer definition lägger du höjdpunkter i olika färger i håret för att uppmärksamma den skiktade skärningen. Om du letar efter en mycket mångsidig, lättskött frisyr, kan du inte gå fel med en kort skiktad skuren. Layering tillåter många tjejer att ha samma frisyr men ändå se unika. Bäst av allt, många Korta frisyrer lånar från tidigare utseende, vilket resulterar i ett mycket klassiskt utseende.
PDF:c166