Hur man hittar de mest bekväma skor

 

1.

Låt oss säga för argumentets skull att du har ungefär 300 kronor av skor i din garderob. Du har nog mer än det, men låt oss gå med 300 kronor. Av de femton paren skor har du bara tre par 90\% av tiden. (Det är nog närmare två par)

Titta på det på annat sätt, du har tre par skor som kostar dig $100 vardera.

Och du trodde du köpte på försäljning!

2.

**** Ta reda på vilka skor du har mest på.

Ett par skor till jobbet.
Ett par skor för runt huset. Och om du går ut mycket ...
Ett par skor för datumkväll.

3.

Varje vecka när du handlar, går du till den plats du köper ofta skor. Gå nerför gångarna och försök på allt som slår på din fantasi. Chansen är att du ska försöka på många skor som är ganska coola, men ingenting säger speciell komfort när du släpper dem.
Lämna butiken. Du är klar för den veckan.

4.

Gå tillbaka igen om ungefär en månad. Butiken har ändrat sina lager över och har en ny uppsättning skor att försöka. Ditt mål är att hitta det bekvämaste par skor du någonsin har satt din fot in. Om du inte hittar någon resa, lämna - oavsett vad som är på plats.

* Kom ihåg - du har en garderob med skor som du köpte på försäljning. * < /p>

5.

Här du gör det, månad efter månad. Vid någon tidpunkt hittar du ett par skor som gör att fötterna känner att de gick på marshmallows.

* När du hittar det bekvämaste par skor du någonsin har provat, köp dem!
Det spelar ingen roll om de inte är till salu! Du har just sparat dig från att köpa tio par säljare skor och nu har du alla pengarna att köpa ett par som egentligen passar!

6.

Tro det eller inte, det här fungerar. Köp inte eftersom det är till salu, köp eftersom det är bekvämt. Du kommer bära dem mer och sluta splurge att köpa.

Gå nu med alla de skor du aldrig bär på välgörenhet!

Hur många par skor sitter i din garderob, inte bärs för att du har upptäckt att de skadar dina fötter? Även om du försökte dem på skoputiken och de verkade oka, köpte du dem eftersom de var på försäljning.

Så du tittar på en garderob full av skor och du bär .... 2 par regelbundet. De andra samlar damm.

Här är ett annat sätt att titta på att köpa skor som garanterar dig 'har ingenting annat än de mest bekväma skorna i din garderob.