Hur man minimerar under ögonkretsen

 

1.

Få gott om sömn och behandla allergier eller hudförhållanden som eksem. Även om en uppenbar lösning är de flesta under ögonkretsen orsakad av brist på vila och hudskador från sjukdom.

2. Placera svala gurka skivor eller svarta tepåsar över ögonen för 20 till 30 minuter varje dag. Dessa naturliga läkemedel minimerar svullnad och rodnad i samband med mörka ögoncirklar och påsar.

3.

Täck dina ögon med tunna potatisskivor i 10 till 20 minuter varje dag. Potatis innehåller hudlättnadens enzymkatecholas som används i många kosmetiska produkter och hjälpmedel för att återställa missfärgade hudområden.

Applicera vitamin E eller olivolja direkt under ögonkretsen och mörka fläckar. Bryt öppna en kapsel (eller köp en kräm om så önskas) och lätta på innehållet på dina ögonkretsar. Vitamin E och olivolja innehåller hydratisering av ingredienser som minskar utseendet på cirklar.

5. Drick mycket vatten (8 till 10 åtta ounce glas om dagen) och ta en multi -vitamin regelbundet. Under ögonkretsen orsakas ibland av brist på hydrering eller balans av näringsämnen i kroppen och behandlas lätt genom att återställa dessa nivåer.

Du behöver inte spendera hundratals dollar på din lokala skönhetsbutik eller spa för att minska de mycket hatade ögonkretsen. Det finns faktiskt många sätt att behandla dem med produkter du har rätt hemma. Följ bara dessa enkla steg för att minimera under ögonkretsen.