Hur man söker 100\% naturliga deodoranter

 

1.

Analysera din hudtyp och dina behov innan du väljer rätt deodorant. Svettar du mycket? Hur känslig är din hud? Är du allergisk mot vissa produkter? Gör en lista över vad du kan använda och vad du inte kan använda.

2.

Bläddra i butiker, läs etiketter och ingredienser. Sök efter deodoranter som innehåller ingredienser, t.ex. havsfennikel och passionsblomma samt rispulver. En sådan produkt har ingen alkohol, luktar gott och den är perfekt för känsliga hudtyper.
Men om du svettar mycket, kanske du bör överväga, en flytande rockdeodorantform eller en deodorant som innehåller humle eftersom de båda förhindrar bakteriell tillväxt eftersom de håller dig torr och luktfri.

3.

Sök deodoranter som innehåller ingredienser som naturliga oljor, extrakt och mineralsalter men saknar parabener. En sådan deodorant fungerar hela dagen och får dig att känna dig frisk hela dagen, perfekt för arbetare som har en lång arbetsvecka eller arbetsdag.

4.

Prova en deodorant som innehåller 100\% naturligt mineral salter såväl som saknar parabener. En sådan produkt är hypoallergen, vilket gör den perfekt för känsliga hudtyper och personer med allergier. Mycket hälsosam och kemisk fri.

Tips och varningar

  • Forskning, shoppa i olika butiker och kolla olika produkter.
  • Var noga med att läsa etiketter och ingredienser noggrant.
  • Det här är en artikel om hur man hittar rätt alla naturliga deodoranter för individuella behov.
  • Deodoranter luktar nu växtbaserade och kemiska. De är lätta men effektiva. Och människor med känsliga hudtyper kan använda den utan att få någon form av hudutslag eller hudirritation som de kan få med produkter som har hårda kemikalier. Kolla in alla naturliga deodoranter i butiker och alla naturliga butiker i ditt område. Också, överväga att kolla in webbplatser som kan sälja dem.