American Teen Girl Hairstyles

 

Short

Korta frisyrer är söta, trendiga och lätta att ta hand om. Det finns en mängd korta stilar för tonåringar. Du kan klippa håret i en grödstil med många olika texturer och lager. Bobben är också mycket populär, som kan skäras i olika längder för att rama ansiktet. Beroende på din stil kan du klippa håret i en shag eller 'emo' -stil, genom att använda gel för att skapa texturer och få det att sticka upp eller ut. Du kan också klippa håret i korta lager och vända ändarna något för söt pixie look.

Medium

Medellånga frisyrer möjliggör lite mer styling mångsidighet. Du kan bära dem lockigt eller rakt, upp eller ner. Medellängder kräver inte månatliga trimmer, så att de är enklare att behålla. Försök att bära håret i lösa lock, dra i en sidosvipt hästsvans eller halvt upp. Du kan laga håret för ett mer texturerat utseende, eller Håll ditt hår i ett trubbigt snitt, vilket innebär att alla ändar är lika långa. För styling-idéer, ta en titt på kändisar i sitt vardag, inte på den röda mattan eller i filmer. Kändisar är tonårspiger som du, och De utformar sitt hår själv när de inte förbereder sig för ett evenemang.

Långt

Du kommer att ha den mest mångsidigheten med långt hår, men långt hår kräver också mer underhåll än medellängd och kort hår. Du hittar att du kan skapa mer utarbetade uppdateringar med långt hår, helt enkelt för att du har mer att arbeta med. En populär stil är att bära håret i långa lager. Du kan bära det rakt, eller du kan använda ett stort barrelband för att skapa mjuka vågor som krullar bort från ditt ansikte. Du kan också reta håret på kronan för att skapa en liten vo lume, och dra sedan halva håret bort från ditt ansikte. Du kan till och med klä upp en enkel hästsvans genom att sätta in en sträng av ditt eget hår runt basen av hästsvansen och klämma den på undersidan. Detta kommer att gömma hästsvanshållaren och ge din hästsvans ett annat utseende.

Bangs

Bangs är ett utmärkt sätt att lägga till dimension på någon frisyr. Långa, smidiga smällar kan enkelt blandas i ditt hår när du inte vill att de ska visa eller svepas över pannan för ett trendigare utseende. Kortare, slanka smäll kan fastas på sidan eller retas och dras rakt tillbaka in i en mini-bump ovanför pannan. Ett annat alternativ är att dra tillbaka dina pälsar med ett huvudband eller halsduk.

Tillbehör

Tillbehör är ett bra tillskott till någon ungdoms frisyr. Du kan använda jeweled barrettes, stift, huvudband och halsdukar att lägga till karaktär för alla utseende. Om du inte har råd att köpa tillbehör, använd en lång bit band eller en gammal satinduk som huvudband. Du kan också köpa billiga plastpärlor på en hantverksbutik och limma dem till stift och huvudband du redan äger. Tänk dig inte på djärva hårtillbehör. Om du parar dem med rätt klädsel kan de göra ditt utseende. Teen frisyrer borde vara roliga, kreativa och reflektera vem du är som individ. Du behöver inte kopiera varje ny frisyr så snart den visas i en tidning. Din stil ska vara din egen och komplettera dig, ditt utseende och din personlighet. Nyckeln till att hitta en bra tonårshår är experiment. Om du väljer en frisyr som är olika, kan du prova ett brett utbud av frisyrer tills du hittar några stilar som passar dig bäst. Tonårsstilar förändras ofta, men det finns grundläggande stilar du kan använda som utgångspunkt och sedan lägga till din egen personliga bländning .