Hur man naturligt släpper huden på rumpan

 

1.

Drick mycket vatten. Hydrering av din kropp, även skinkorna, förhindrar orenheter att sippra igenom och förstöra huden där nere.

2. Ta en kvarts kopp av din vardagliga ansiktsskrubba och medurs medurs cirkulär rörelse, arbeta försiktigt in i skinkans skinn. Denna rörelse öppnar porerna och tillåter en djup rengöring. Ansiktsskruven kommer också att släta ut en hård hud och skrapa bort död hud.

3.

Ta ett rött vinbad. Häll en halv flaska rött vin i ett fullt bad med vatten. Detta kommer inte att fläcka huden, eftersom vinet kommer att vara helt utspätt av badvattnet. Detta kommer att plumpa huden på skinkorna och få dem att känna sig betydligt mjukare. Antioxidanterna ensamma förbättrar hudens struktur. Gör det inte mer än två gånger i månaden för att få optimala resultat.

4.

Applicera stärkande lotion (något märke) till skinkan; det kommer att fastna och dra åt huden på skinkorna. Ju strängare huden dras, desto smidigare blir ytan. Applicera lotionen rikligt efter en dusch, och till och med innan du går ner för natten.

5.

Smooth shea smör på din skinkor dagligen. Shea smörets utjämningsegenskaper är världsberömda. Det tränger in för att mjukna och släta huden, samt förbättra tonen. Din skinkor kommer att se ut och mjuka på nolltid.

Skinnet på skinkan förvarar bruntet av hårda tyger, sitter under långa perioder, och till och med utslag. Under sommarmånaderna förstörs ingenting en bra bikini snabbare än en calloused, torr eller grov skinka. Det finns sätt att stryka huden så att den blir mjuk och väl underhållen.