Hur fungerar en bantningslösdräkt?

 

Sculpting Material

En bantningslösad baddräkt fungerar främst på grund av skulpterande tyg som används för att bygga kostymen. Det finns många olika varumärken av slimming suit, men det är viktigt att köpa ett varumärke som har varit på marknaden i flera år och har verkligen etablerat sig genom att göra bantning baddräkter. Tyget är tätt och klämmer in i kroppen och höfterna för att få dem att se upp till en mindre storlek. Detta resulterar i ett smidigare utseende och en kropp som ser tunnare ut. Det använda skulpteringsmaterialet skiljer sig från tillverkare till tillverkare, men den övergripande effekten är en smalare look runt buken och höfterna.

Tricks the Eyes

Utöver det speciella tyg som används för att göra dina höfter ser mindre ut, baddräkterna Använd ofta olika visuella tricks för att fokusera på personens ansikte eller andra tillgångar, som ben eller torso. Skärpa eller kjolar finns vanligtvis i baddräkter i höftslimming. Skärningen kommer att dölja eventuellt fett och ta uppmärksamheten bort från det området På samma sätt kan kjolen lätt gömma höfterna medan de smickrar resten av kroppen. Ibland är den mest effektiva höftdämpande baddräkten en som prickar i ögonen snarare än vad den egentligen döljer.

Användning av färg

Färger är också viktiga i baddräkter i höftlimmande. Mörkare färger är bantningsfärger så att du hittar de flesta bantningsbaddräkter i mörkare färger. Vissa görs med en mörkare botten och en topp som är blommig eller färgglad. Det finns många olika färger Tillvägagångssätt för att smala på höfterna genom att använda färg- och baddräktstillverkare utnyttjar vad som fungerar och vad som inte gör det. I vissa fall kan du även hitta baddräkter med mörkare bottnar men små utskärningar av färg eller tyg för att skapa illusionen av en smalare kropp och speciellt smalare höfter.