Emmy frisyrer

 

Nackknut

Nackknuten är när du drar håret i en knut eller en bulle i nackens botten. Det finns många olika variationer av denna stil. Vissa kändisar tenderar att ta ett mer avslappnad tillvägagångssätt, med hårsträngar som faller framför ansiktet i krullar eller lösa vågor. Andra drar sitt hår säkert tillbaka från ansiktet och lägger lite höjd på huvudets krona. Den faktiska knuten varierar också. Ibland är de snyggare, fastade i slingor eller virvlade runt och fastade säkert. Andra gånger är de lös, med stycken som sticker ut slumpmässigt i en rörig stil.

Loose Up-do

Det verkar som att de mest framgångsrika uppdoserna är de mjuka, vackra som inte ser ut som allvarliga. Om din uppgift är för snäv och platt, kommer den att se alltför täppt och tråkigt ut till en formell och rolig kväll. Vissa kändisar väljer att dra sitt hår tillbaka i en lös twist eller bulle, vilket gör att hårspännen kan fly och ramma ansiktet . Andra drar sitt hår slumpmässigt i ryggen med bobbypinnar och krullar de lösa bitarna i spiraler. Det här är en stil som populär av Eva Longoria på den röda mattan 2007.

Flödande vågor

Mjuka, flytande vågor är alltid en vacker Emmy frisyr. Med rätt klänning kan denna stil översättas till ett fantastiskt utseende som säkert kommer att vända huvud. Nyckeln till denna stil är att se till att dina krullar eller vågor ser mjuka ut, så det är viktigt att inte styva dem med för mycket hårspray. Tillbehör är ett utmärkt komplement till denna Emmy frisyr. Bär ett kristall- eller pärlbandshårband eller dra en hårsträng bort från ansiktet med en fin pinne eller barrette för att fullborda utseendet.

Ponytails

Den klädda hästsvansen har blivit en varm röd mattan-look som har blivit sett över den röda mattan i flera år. Kändisar drar bara upp sitt hår i en klassisk hästsvans. Vissa väljer att göra hästsvansen en enhetlig krullning; andra håller det snyggt och rakt. Du kommer också att märka några kändisar lägga hiss på toppen eller baksidan av håret genom att reta håret på huvudets krona. Sida ponytails var också vanliga vid Emmys 2008. Sida ponytails varierar från tätt krökt eller vågigt till rakt. kändisar drar sitt hår i en faktisk hästsvans över en axel, medan andra använder stift för att naturligt trycka håret över axeln.

Små flätor

En annan Emmy frisyr som blivit allt populärare på den röda mattan är flätan. Det här är en annan stil som ofta sågs på 2008 Emmys. Kändisar lägger flätor till sina traditionella Emmy frisyrer för att ge den en kreativ kvalitet. Vanliga flätstilar är några små, smala flätor som vävdes i en stil, populär av Lauren Conrad; Franska flätade pärlor som är gjutna till sidan och dolda under resten av håret, gjorda populära av Jennifer Aniston, och flätade 'huvudband', populär av Sienna Miller. Kändisar är kända för de hetaste trenderna på den röda mattan, liksom några av de största modkatastroferna. Emmys natt, alla ögon vänder sig till den röda mattan för att se klänningarna, smycken, skor och naturligtvis håret. Det finns alltid några fantastiska stilar som skiljer sig från resten, talas om i veckor och sätter nya trender för världens kvinnor.