Hur man blir en Emo-modell

 

1.

Börja arbeta på din kropp. Modeller kommer sannolikt att anställas om de är friska. Att ha bra hud, hår och en hälsosam kropp är kritiska i modelleringsvärlden.

2.

Skapa ett distinkt utseende. Alternativa modeller (emo, scen, goth, punk) har vanligtvis originalutseende. Prova ett nytt hårklipp som ser bra ut med ditt ansiktsform och i en mörkare färg eller med mörka höjdpunkter. Bär kläder som passar din kropp snyggt i mörkare färger eller med alternativa mönster.

3.

Anmäl dig till en modellnätverkstjänst som http://www.modelmayhem.com och Skicka din profil där.

4.

Skapa en portfölj komplett med några huvudbilder, kroppsskott och din modelleringserfarenhet. Inkludera alla utmärkelser som du har vunnit för fotografering eller vad som är relevant för den position du vill få (en emo-modell). Det är också bra att ha ett CV som citerar din modelleringserfarenhet och jobbhistorik.

5.

Leta efter modellgjutningar (på webbplatser, i ditt grannskap, tidnings) och tillämpa. Var noga med att ha din portfölj och modellering återupptagen.

6.

Skapa en Myspace-sida och bli vänner med online modelleringsbyråer.

7.

Skapa en onlineportfölj och webbplats för dig som värd ett bildgalleri, gästbok, jobbhistoria, erfarenhet och allt annat som du ser som relevant.

8.

Skicka in dina foton och länkar till din Model Mayhem-sida, Myspace-sidan och webbplatsen. De bästa ställena att skicka in är klädaffärer som säljer alternativa kläder som Hot Topic, Dark Side Clothing eller Too Fast Online.

9.

Kontrollera applikationer som du kanske har gjort och vänta på det livsförändrande telefonsamtalet.

Tips och varningar

  • Du borde aldrig behöva betala för att någon ska fotografera dig som modell. Du borde vara den som tjänar kompensation.
  • Modellering är en skrämmande verksamhet även när det gäller alternativ modellering, som inkluderar emo, scen, punk och goth. Emo är kortfattat emotionellt, och det betyder i huvudsak att vara bekväm med ens själ i mode och känna sig fri att uttrycka känslor. Emos brukar ha ett originellt utseende. Att bli en emomodell tar tålamod, originalitet och motivation. av modelleringsbyråer måste du arbeta dig upp genom applikationer, arbete och portföljer.