Hur får jag Balmain Bleached Skinny Jeans Look?

 

1.

Blanda kemikalierna. Mät en kopp blekmedel och häll den i kvartsformat badkar. Fyll badkaret med resten av vägen med varmt vatten (se till att det inte är för varmt för att inte bränna dig själv). Mät två koppar vitt vinäger och häll det i det stora badkaret. Fyll det stora badkaret resten av sätt med kallt vatten.

2. Bekämpa din denim. Skär små slitsar i benen på knäna och använd stålullen för att smitta av kanterna. Gnugga stålullen i en runda mönster över kanterna, kanterna, sömmarna och fickorna för att mjuka materialet för ett välskött utseende.

3.

Sprid jeansna platt på en fläckresistent arbetsyta, t.ex. ett tvättbord eller köksdisk. Sätt i gummihandskarna och doppa svampen i blekmedelsblandningen. Kram ut svampen så att den bara är fuktig. Gnugga svampen på jeans i de områden du vill bleka. Fortsätt att gå över områdena tills du ser effekten du letar efter.

4.

Flip jeans över och upprepa steg 3 på baksidan av jeans.

5.

Stoppa blekningen. För att upprätthålla tygets integritet, så snart du har uppnått önskad effekt med blekmedel och svamp, måste du genast suga i jeans i ett ättikabad. Låt suga i tio till tjugo minuter.

p> 6.

Tvätta jeans i tvättmaskinen med vanligt rengöringsmedel. Torka jeans som du normalt skulle. Du är då redo att klippa ut dessa jeans. När folk frågar dig 'är de Balmain?' ge dem ett smalt och visst leende och njut av din listighet.

Tips och varningar

  • Det är viktigt att rippa och stör denim före blekning. Blekmedel kommer att försvaga tygfibrerna, vilket kan orsaka oavsiktliga rippningar om du ångrar med stålull efter blekning.
  • Distress jeans på punkter där naturligt slitage skulle resultera i samma resultat - fickorna, knäna och Det är bättre att använda en torrare svamp och gå över de områden du bleker flera gånger istället för att blöta denim och eventuellt förstöra den med över mättnad.
  • Blekmedel är extremt kaustisk, se till att du använder det i ett välventilerat område och skyddar dina kläder när du genomför projektet.
  • Fashion forward Fransk designer Christophe Decarnin är chef för Balmainhuset. Decarnin drar visuella referenser från vardagen och säger att 'allt och allt' kan inspirera hans modiga, avantgarde mönster. Regelbundet presenteras i toppmodidskläder som Vogue, Elle och Style, börjar Balmain denimpriserna knappt tusen dollar per par. Detta gör autentiska Balmain-jeans till ett realistiskt köp endast för övertygande kändisar som Victoria Beckham och Lindsay Lohan. För att inte frukta, sparsamare fashionistas kan uppnå samma utseende på bokstavligen en bråkdel av kostnaden.