Hur bli av med dålig andas så att du kan komma närmare

 

1.

Ät först persilja. Det är en andningsbesparare och lätt att göra när du äter och om du äter ute är det ofta på tallriken.

2. Du kan också överväga att ta en påse kennel eller anis frön runt med dig och tugga ett par under hela dagen.

3.

Försök att undvika att äta mycket kryddade livsmedel, särskilt de med vitlök eftersom lukten kan hålla sig till dig. Samma sak gäller kryddiga delikött som pastrami.

4.

Var noga med att tona och borsta tänderna varje morgon och kväll och efter måltiderna. Detta är ett av de snabbaste sätten att bli av med plack och bakterier mellan dina tänder som kan orsaka dålig lukt.

5.

Försök att dricka vatten istället för läsk eller kaffe eftersom det kommer att lämna munnen renare.

Se till att du använder muntvätt varje dag.

7.

Tuggumma så mycket som möjligt eftersom det skapar saliv som hjälper till att förhindra dåligt andetag och som en extra bonus kan förhindra fläckar på dina tänder. Vissa tandkött kan också bleka tänderna lite. Du kan även förvåna dina barn genom att blåsa bubblor och se coola, okej, det är lite för långt.

Tips och varningar

  • Se till att borsta din tunga när du borstar dina tänder
  • Skölj munnen efter varje måltid.
  • Överväg att använda muntvätt
  • I bästa fall dålig andning är irriterande i värsta fall kan det påverka hur människor relaterar till dig och om de vill vara runt eller prata med dig. Så här blir du av med det så att du kan komma närmare människor.