Hur man hittar Athletic Sweat Byxor som är snygga

 

Bestäm de atletiska modetrenderna

1.

Besök din lokala bokhandel eller bokhandlare för stil, motion och hälsorelaterade tidningar. Inom dessa sidor ser du märken av sportkläder som annonseras och moderedaktioner med de senaste trenderna för atletisk slitage.

Samla en inköpslista med fem till sju bästa atletiska svettningar. byxor. Använd tidningarna som din guide, skriv ner namnen och priserna på dina favorit träningsbyxor. Om du har köpt tidskrifterna, riva ut sidorna med bilderna på modellerna eller kändisarna som bär dina bästa val. Använd dessa sidor, priser och detaljhandeln för att skapa din slutgiltiga inköpslista.

3.

Leta efter kuponger och rabatter. Inom tidningarna finns erbjudanden för rabatter på vissa produkter. Om du handlar på nätet, leta efter kupongkoder som finns på hemsidan för engångsrabatter på idrottsligt slitage.

Gå på shopping för dina atletiska svettbyxor

>

Besök dina bästa butiker för att prova på dina trendiga atletiska byxor. Ring framåt för att avgöra om de byxor du behöver finns i lager.

2.

Prova på dina fem till sju stilar av atletiska byxor. Använd din lista som en guide, välj dina toppval för att försöka.

3.

Köp de bästa atletiska svettbyxorna till din figur. Eftersom atletisk slitage är formmonterande, använd samma regler som för att köpa stickar när man väljer atletisk slitage.

Tips och varningar

  • Eftersom olika märken varierar i passform, storlek och färgalternativ, välj atletisk slitage som du vill försöka i flera storlekar och färger.
  • Undvik högspända atletiska byxor om du har kurvor. Denna stil smickrar bara de mycket tunna eller kvinnorna med pojkeaktiga figurer. Fullfiguriga kvinnor ser bäst ut i byxor med ett stövlats eller fläckat ben. Lågbyxor förlänger dock petite kvinnor med pojkiska kurvor.
  • Att klä sig ner är viktigt när man tränar, ingen kvinna vill se ut som en slash efter att ha tränat. Det är därför att hitta atletiska byxor som är eleganta är avgörande för den moderna kvinnans garderob. För att bestämma de senaste modetrenderna i atletiska svettbyxor, se till kändisar, moderedaktörer och sportskläddesdesigners för inspiration. Efter att ha tränat ditt öga för det som är snyggt den här säsongen kan du hitta atletiska byxor som gör att du ser bra ut om du jobbar eller tar en snabb promenad till snabbköpet för en shoppingexpedition.