Hur man får en bra tan på en solsäng

 

1.

Solskydd ditt ansikte. Din ansiktshud är känsligare än andra områden och kommer att spola och bli röd eller mörkare än resten av kroppen. För att hålla ansiktet tanning jämnt, behöver det skydd i stället för bronzer eller andra garvningstillskott. Var noga med att torka av händerna när du är klar med solskyddsmedel.

2.

Applicera bronzer. Gör så på ett metodiskt sätt för att se till att du inte saknar några fläckar. Kram lite brons i din icke dominerande hand, arbeta sedan upp dina ben mot bröstet, ryggen och axlarna. När du har täckt allt utom dina armar (och ansikte), dela den återstående brinnande lotionen mellan dina två händer och lotion dina armar.

3.

Torka händerna noggrant. Dina knölar och handflator blir extremt mörka om du inte får överskott av bronzer.

4. Placera ögonkopparna över dina ögon. Detta är viktigt eftersom de båda skyddar dina ögon och eftersom området runt ögonen brinner mycket lätt och behöver extra skydd. Skinnet i detta område kommer att bli tufft och läderigt, vilket ger ett permanent ojämnt utseende, om du inte skyddar det.

5.

Koppla av i sängen. Solarium kan lämna dig med vita märken där din kropp pressar hårt in i sängen. Du måste slappna av så att du inte lägger tungt tryck på någon punkt i din kropp. Svansbenet och axelbladen är särskilt mottagliga för detta, så du måste medvetet ta bort trycket från dem.

6.

Vänd om du bara har 5 minuters garvning kvar. Detta kommer att minska tryckfläckar och hjälpa dig att undvika fläckar som annars kan visas som vita.

7. Fukt huden när du går ur sängen. Använd mycket lotion för att skydda din hud. Detta kommer att minska dina chanser att utveckla rodnad och rodnad samt hålla din hud ljus och tonad.

Tips och varningar

  • De flesta dermatologer är överens om att inomhus och utomhus garvning är dålig för din hälsa och kan orsaka hudcancer.
  • Solning i solarium kan hjälpa dig att få en jämn solbränna utan några solbränna. Solstråle garvning kan dock lämna dig med vita fläckar i tryckområden eller med linjer på ovanliga ställen som vanligen inte skulle dyka upp när du solar utomhus. För att få en bra solbränna solbränna måste du komma ihåg att du inte solar utomhus och justerar din process i enlighet med detta.