Hur man klär sig för framgång på en budget

 

1.

Först måste du veta att ha några grundläggande, bra kvalitetsbitar. En välgjord svart knälängd kjol och ett par svarta klänningarbyxor är ett måste. Du behöver också ett riktigt bra par svarta skor. Vissa människor ser bättre ut i lägenheter, andra i klackar. Om du måste vara på fötterna under en längre tid, få lägenheterna först. Köp bra kvalitet, bekväma skor eftersom de verkligen kommer att göra skillnad. Stick till neutrala färger först så att du enkelt kan byta ut alla bitar i din garderob för olika utseende.

2.

Här finns några ställen att få dessa bitar för en bråkdel av kostnaden. Besök sändningsaffärer i ditt område. De har ofta fantastiska erbjudanden på kvinnors kläder. Om du köper mer än ett objekt, se om du inte kan prata dem om att ge dig rabatt. Till och med 5\% lägger till.

3.

Besök Goodwill-butiken eller annan sparsamhetsbutik i ditt område. Du kan behöva söka lite men ibland kan du verkligen hitta några bra erbjudanden. Leta efter blazers eller andra ytterkläder här, eftersom de kan spara några seriösa pengar. Det kan hända att du behöver göra några små reparationer, men det kommer att vara värt det.

4.

Leta efter billiga tillbehör på sparsamhets- och / eller sändningsaffären. Skicka inte mycket pengar, men du kan hitta några stycken som du kommer att använda för att lägga till färg eller byta till en outfit. Du kan också hitta några av dessa artiklar på en Ross, Dress for Less butik. till mycket billiga priser.

5.

Köp försäljningsevenemang i ditt varuhus. Min lokala Macy s har fantastiska clearance-erbjudanden där jag har köpt en $100 blazer för $20. Var villig att titta igenom alla ställen som letar efter den perfekta biten och försäljningsobjektet för dig. Var villig att vänta på att biten ska säljas. Jag har en kärlek till Alfani kläder men de är $$$och jag vann inte butik för dem. Ingen annan vet att jag köpte dem på godkännande.

Tips och varningar

  • Stick med klassiska stycken som du kan bära genom åldrarna.
  • Undvik mjuka kläder som du vunnit inte ha på dig men en säsong om det inte är billigt och värt kostnaden för en säsong av slitage.
  • Många kvinnor har för närvarande ekonomiska svårigheter och ändå behöver de klä sig professionellt för sitt jobb. Du kan klä dig mycket professionellt, även på en budget. Nedan följer mina tips för att skapa en professionell garderob på en budget.