Hur man behandlar fina linjer och rynkor

 

1.

Hemma: Använd en fuktkräm varje morgon. Det är bäst att använda en med en SPF på minst 15. Använd också en receptbelagd retinoidkräm, såsom Retin-A eller Renova, före sömn. Det kommer att förbättra kollagenproduktionen och omsättning av hastighetsceller. Om du har känslig hud, du kanske vill använda en mildare retinol, som Avon Anew Clinical Expression Line Filler eller RoC Retinol Correxion Deep Wrinkle Serum.

2.

Hjälp av en läkare: Dermatologen har rynkbehandlingar, som skalar och microdermabrasion, för att sluga av ytliga skikt av hud. Injicerbara fyllmedel kan göra släta veck genom att plocka upp dem, medan Botox-injektioner plattas ut. > Enkel Makeup Tricks: Det är ett vanligt misstag att försöka gömma fina linjer under mycket smink. Använd istället en primer följt av ett rent lager av fundament. Fokusera på dina ögon genom att använda eyeliner för att uppmärksamma uppmärksamheten. Revlon Smoothing Primer eller Bare Escentuals Prime Time Primer är två populära produkter.

Tips och varningar

  • Avokadoolja är en organisk substans som visat sig göra huden ser yngre ut . Det har visat sig stimulera till ny kollagenproduktion, vilket hjälper huden att växa fastare och mjukare.
  • Sheasmör mjuknar huden och hjälper till att eliminera ärr, streckmärken och åldersfläckar.
  • Vad orsakar fina linjer och rynkor? Ultravioletta strålar är huvudrolle. Några minuter av sol om dagen kommer att försvaga kollagen och elastinbindningarna som ger huden sin styrka och elasticitet. Och några veckor beror helt enkelt på hormoner, genetik, gravitation och repetitiva ansiktsrörelser. Men du kan fortfarande vidta åtgärder ...