5 hårklippningar för män

 

The Butch

I en standard slaktskärning är håret noggrant och jämnt beskärtat överallt medan det formas till huvudet. Frisören följer den naturliga hårlinjen. Detta fungerar bra för rakt eller vågigt, tjockt hår. Liksom en buzz cut, har butchen korta raka hår som står borta från hårbotten eftersom de inte har någon längd eller vikt.

För den snyggaste looken, behåll sidorna och tillbaka avsmalnande. Detta är en bra stil för de flesta ansiktsformer utom rund. Det är också ett lågt underhållsstil.

Shag Cut

Det här är en snyggare stil för män som föredrar håret lite längre. Korta shags stoppar vid ungefär örat längd i ryggen, medan längre sträcker sig till nacken. Bangs är vanligtvis kvar att hänga ner; spela upp frans i hårets baksida med pomade eller gel. Det här är en snuskig stil som bäraren enkelt kan rulla ut ur sängen, ta hand om fingrarna och gå.

Fades

Det finns olika typer av blekningar, men de har alla liknande egenskaper: nära klippa sidor och bak , med mer längd på kronan. Håret ska gradvis och jämnt avsmalna till längre längder. En dålig blekning kommer inte att innehålla en gradvis avsmalnande och verkar hackig.

En skallig blekning har nästan skalliga sidor och rygg innan du mager mot kronan. En medium blekna är inte lika snitt på sidorna och baksidan. Kronlängden varierar på bleknar, men den avsmalnande ska alltid vara mild och gradvis; Det borde inte vara uppenbara linjer som delar delar av håret.

Caesar Cut

Caesar cut fungerar bra på rakt, tjockt hår och väldigt lockigt eller vågigt texturerat hår. Håret är jämnt hela vägen. stilen är i allmänhet kompletterad med tunna eller tjocka sideburns. I den här stilen, kamma håret mot framsidan av huvudet, ner sidorna och bakåt. Den främre hårlinjen ska vara rak och jämnt korsad.

Afroamerikanska män borstar ofta vågor i sina Caesar-skär med mjuka och medelstora penslar.

Ivy League

Detta är en klassisk, lågkvalitativ stil som arbetar i vilken miljö som helst, från professionell till avslappnad. enhetligt överallt och klippt för att passa din huvudform. En något längre framsida kan avskiljas och kammas åt sidan. Den fungerar bäst med rakt eller något vågigt hår och ger ett snyggt och rent utseende. Det finns många frisyrstilar tillgängliga för män som bär sina hår kort. Arbeta med din textur för bästa resultat och rådfråga din stylist eller frisör för ytterligare idéer. Medan det finns många sätt att utforma kort hår, är vissa hårklippningar allmänt populära.