Hur man använder allvarlig hudvårdsvätska laser

 

1.

Skaka röret med Liquid Laser för att jämnt fördela ingredienserna.

2.

Krama en liten mängd på fingertopparna och släta det på det område där du har oönskat hår. Använd tillräckligt för att täcka din hud med ett generöst lager. Gnid inte produkten i huden.

3.

Lämna produkten på huden i 4 minuter. Torka av ett litet område med en tvättduk och se om håret lätt kan tas bort. Om inte, lämna produkten i ytterligare 3 till 6 minuter.

4.

Skölj huden med varmt vatten och försiktigt avlägsna vätskelasern med en fuktig tvättduk, men gör det gnugga inte för mycket. Tvätta inte huden omedelbart före eller efter användning av Liquid Laser.

5.

Torka noga med en ren handduk.

6.

>

Krama en liten del av Post Laser-lotionen på fingrarna och gnugga den i det behandlade området. Denna lotion hjälper till att lugna huden och med upprepad användning bidrar till långsam framtida hårväxt.

Tips och varningar

  • Flytande laser finns i flera formuleringar för att ta itu med dina hårborttagningsbehov. Använd Liquid Laser Face för ansiktshår och Liquid Laser Classic Formula för kroppshår. Stegen ovan gäller för båda produkterna.
  • Sluta använda Liquid Laser och tala med din hudläkare om du upptäcker hudirritation eller reaktioner på produkten. Lämna inte Liquid Laser på huden i längre än 10 minuter.
  • Allvarlig hudvård skapades av två vänner, en estetiker och en modell, som ville skapa en hudvårdslinje som effektivt behandlade akneproblem. Sedan dess har linjen utvecklats till att omfatta anti-aging, oil-control och hårborttagningsprodukter. Den seriösa Skin Care Liquid Laser är en hårborttagande lotion som kombinerar aloe vera och grönt te för att lugna huden medan du tar bort oönskade kropps- eller ansiktshår.