Hur man klär sig som en Urban Hipster

 

1.

Dressing i hipster-mode gör att du kan se ut som en bedårande, lite (men avsiktligt) disheveled little ragamuffin. Blanda och matcha saker som inte nödvändigtvis ska gå ihop är viktiga.

2.

En av häftklammerna i hipsterklädseln är skinnjacka i nästan alla färger: svart , mörka tvättar eller neonfärger. Par skinny jeans med stövlar, vintagehårar, ballettflakor eller den allestädes närvarande hipsterklammern: svart Converse.

3.

Koppla dina skinny jeans med en skjorta som har lite volym för att kompensera skintight-byxorna. En empire-midja tunika fungerar bra eller en överdimensionerad, bälte herrskjorta.

En annan stor hipster look är leggings. Koppla någon form av galna mönstrade leggings med en tunika eller en jeansmycka. Leggings para också mycket bra med benvärmare. Sätt den här outfiten tillsammans och du kommer att ha en söt 80-tals inspirerad ensemble.

5.

Glöm inte tillbehör! Hipsters är starkt beroende av retro 80-talet ) tillbehör för att uttrycka sin personliga stil. Även saker från barndomen (bows, Hello Kitty etc.) är alla väldigt populära.

6.

Kom ihåg att när du är en hipster är du för cool att följa trender, du sätter trenderna. Så, när du är bekväm med grunderna i dressing på ett mer äventyrligt sätt, känner du dig fri att grena ut. Tänk bara, vad du än ser ut kan bli nästa stora trend.

Jag tror att varje stad har en uppsättning unga, urban hipsters. De i tjugoårsåldern genom tidiga trettiotalet, som ännu inte har blivit belastade med ansvar. De har en viss distinkt stil som förmedlar att de 're' något går 'utsikter på livet, och inspirerar ofta till nya modetrender.