Produkter som hjälper hårväxt och tjocklek i svarta kvinnor

 

Weekly Routine

Du måste hålla hårbotten ren och hälsosam för hårväxt, så tvätta håret minst en gång i veckan med en djupkonditioneringsschampo och använd sedan en djup balsam. Efter applicering av balsam, täck huvudet med en handduk eller en plastlock och sitta under en torktumlare i minst 15 minuter. Skölj.

Ditt hår är 75 procent protein. Dessa balsamar kommer att införa din håraxel med protein och aminosyror på de svaga ställena. Den phytospecifica hårlinjen är växtbaserad och har en djup balsam som innehåller alla näringsämnen du behöver för ett fullt hårhår. Om ditt hår är särskilt torrt, prova Phytospecific Vital Force Shampoo och PhytoSpecific Vital Force Cream Bath.

Förvaringstillstånd

Till skillnad från vanlig balsam sköljer du efter att du har tvättat håret, en inbäddad balsam finns kvar i ditt hår tills nästa gång du tvättar det. Medan många djupa kondensatorer är oljebaserade är inloppskonditioneringsmedel oftast glycerinbaserade, vilket ger lite fukt, men inte så mycket att det ser fett ut. Decca-produkter innehåller näringsrika ingredienser som effektivt tränger in i håret, men tätar inte hårbotten och håret med olja. Speciellt användbart är Decca Plus Satin Tame revitaliserare och fuktkräm.

Eteriska oljor

Svarta kvinnor s håret behöver styrka, fukt och stimulans. Många naturliga produkter kan ge håret med dessa saker. Kombinera en mogen avokado, 2 msk. äkta majonnäs och ca 10 droppar pepparmintolja. Oljan i avokado är fuktgivande, ägget i majonnäs stärker ditt hår och pepparmyntsoljan stimulerar. Använd alltid ren pepparmintolja från hälsovårdsaffären. Blanda väl och massage sedan i håret. Täck ditt hår med en plastlock och låt den stå i 20 minuter innan du sköljer. Håret behöver tillräcklig cirkulation i hårbotten för att växa i tjock, hälsosam och lång, så varför skapa efter hårbotten. Blanda 7 droppar varje pepparmint, lavendel och rosmarinoljor. Pepparmynta öppnar porerna, lavendel är kylande och lugnande för hårbotten och rosmarin ökar cirkulationen. Om du har ett huvud av torrt, livlöst hår som bryter lätt, är hjälpen på väg. Oavsett din stil eller struktur, hälsosamt hår börjar med rätt produkter och rätt regime. De flesta stylister är överens om att nyckeln till svarta kvinnor odla och bibehålla tjockt hår är att hålla håret fuktigt och konditionerat, och för att undvika att använda för många värmeprodukter och kemikalier.