De bästa hårvolymerande produkterna

 

Shampoo och Conditioner

Stort sexigt hår börjar med rätt shampoo och balsam. Välj volymiserande formler, eftersom de kommer att klumpa upp hårsträngarna för ökad volym. En lätt balsam är också ett måste när man strävar efter stort hår. Håll balsamljuset och använd det bara i hårets ändar, där det behövs mest. De med fint hår ska välja en inbäddad eller inbäddad balsam som kommer att fuktas men inte väga håret ner. < h2> Produkter för volym Generellt finns det tre stylingprodukter som hjälper till att skapa volym. Mousse är förmodligen den mest bekanta, och det finns en mängd olika hållfastheter. De med fint hår bör välja ljusare formler, medan De med grovt hår kommer att föredra det fasta sortimentet. Mousse ska appliceras på fuktigt hår, börjar vid rötterna och arbeta längs hårets längd.

Volumiserande spray är en lätt produkt som lägger kropp till hår. Spraya från rot till spets på fuktigt hår och stil som vanligt. Sprayvolymiserare ger dig kontroll över var produkten är placerad, så du kan fokusera på de områden av din frisyr som behöver mest volym. Sprayer är perfekta för medium till fint hår, men kan inte vara tillräckligt starka för mycket grovt hår. Ett annat alternativ är en rotlyftande produkt. Som namnet antyder sprutas denna produkt direkt på ditt hårs rötter. Dessa produkter ger hiss och volym i rotområdet. Rootliftare är perfekta för de med fint hår eller de som gillar sina frisyrer att känna sig väldigt naturliga när de är färdiga.

Använda produkter korrekt

När du väl valt volymiserande produkter, se till att du använder dem korrekt för att uppnå bästa resultat . Fokusera alltid på användningen av dina volumiserande produkter, där du vill ha den största volymen. Applicera på rötter först om du vill ha 'högt' hår eller mittlängd till slut om du vill ha bredare eller fylligare volym.

Blöt-torrt långt hår en sektion i taget för bästa resultat. Använd runda borstar eller ventiler för att plocka upp rötterna på ditt hår och rikta hårtorken vid den sektionen för maximal lyftning. När håret torkas, ta bort blås- torktumlare, men håll borsten på plats i några sekunder för att låta håret svalna och ställa. Blodtorka ditt hår upp och ner hjälper alla volumiserande hårprodukter att fungera bra. Vill du ha stort hår? De bästa hårvolymerande produkterna är de som är starka för att hålla håret högt men lätt nog att de inte plattar ut din stil. Att välja rätt produkter för dina hårtyper och stylingbehov kommer att se till att dina frisyrer får och håller volymen du vill.