Hip hårklippningar för män

 

Faux Hawk

Du har sett dem på verkligheten TV-stjärnor, bly sångare och du har definitivt sett en på David Beckham - han sportar ofta utseendet. Ibland är det snyggt, och ibland är det rörigt, men en fauxhök är en av de hetaste trenderna i manligt hår.

Den här stilen är populär eftersom den lägger till punkelementet utan att behöva begå sig fullt ut i punks livsstil. Om du måste se konservativ ut för en arbetsfunktion eller middag med din flickväns föräldrar, är det enkelt att kombinera en fauxhök på sidan.

Preppy Chic

En fluffig sidodel går bra med alla preppy look för en man. Oavsett om du är på golf, tennis, båtliv eller bara vill se ut som Brad Pitt, är det här en bra titt på dig. Stilen fungerar bra för affärskläder eller för helgen. Vad som är bäst är att det är enkelt. Kombinera bara håret, lägg till en dime-stor droppe mousse för att ge den volymen och hjälpa den att hålla sig på plats och du är bra att gå.

Den här klippningen gör att du kan bära den på båda sidor

Wild Runway

Twilight filmserien har visat sig ganska populär tillsammans med stjärnan Robert Pattinson och hans läckra lås. Hans hår är långt (om det är kammat, ner till ögonbrynen på längden), men han bär sällan det på något tämjt sätt. Istället bär han vanligtvis det vildt och uppenbarligen oförskräckligt. Det liknar något du ser på en banbanemodell, vilket inte är en sak att replikera för ditt eget hårhår. I grund och botten ser det ut som om människor gillar (som många bana-kläder) men de flesta är för rädda för att prova det.

Det bra med det här utseendet är att om du går för det men det är för kyckling att någonsin städa det på Pattinson-sättet, kammade det till sidan med en liten shag är en alternativ stil för samma cut.

Back in Time

Som en show blir populärare, bryr Mad Men gentleman s gör för ungdomar. Donald Draper s (spelad av John Hamm) slick, sidodel som inte svänger , men ändå ser naturligt ut (inte plast), har alltid varit en bra titt för de flesta män, men det är nu varmare än någonsin. Om du är en man som vill vara het, från huvud till tå är ditt hår det första steget. För att veta vilka stilar och klipp som finns i just nu, titta på kändisarna. Välj en kändis med ett varmt huvud, berätta för dig frisyr och vara redo att imponera.